Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy nagyon nagy lett a külső terén az igény a nőknél?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre sajnos.

Sok no2ismerősöm van és minden nő ismerősöm nagyon válogat. Ha mutatok neki kb. 20 pasit szinte mindre rámondja hogy ez nem az esetem. Ez nem jön be stb. Kb. 1-2 pasira ha rámondja a húszból hogy ez egész jó. Ennyire külső orientált lett a világ? Nem jó egy átlagos pasi már a nőknek?

2016. febr. 22. 07:13
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯
 61/165 anonim ***** válasza:
25%
jó gyalázkodást 60as. hátha attól megváltoznak a tények!
2016. febr. 22. 14:13
 62/165 Költőnő? ***** válasza:
91%

Nem tudunk érdemben vitatkozni, mert mketten más álláspontot képviselünk. Nekem is voltak kérdéseim felétek amire ugyanúgy egy darab választ nem kaptam.

Kicsit úgy érzem, h nektek cenzúra nélkül mehet a véleménynyilvánítás, minden titkok tudói vagytok, mi meg hallgassunk, mert mit tudatjuk mi azt.

Ez nem kimagyarázás. Mindenhol szavakba, stílusba kötöttél bele, holott te kezdted a személyeskedést h te aztán nem írnál rám mert megválogatod a levelezőpartnereid. Én meg hülye vagyok és nem érzem mögötte a burkolt célzást.

Egy darab kérdésemre nem kaptam választ és én magyarázom ki.

Ne haragudj, de így tényleg nem lehet civilizáltan vitatkozni.

2016. febr. 22. 14:15
 63/165 anonim ***** válasza:
49%

bár már írtam egy választ h a személyiség fontosabb azért

de ha már ennyire a külsőre mentek, akkor igen annyi alapvető h ne legyen alacsonyabb nálam

minimum egy magasak legyünk de azért jobb ha 5-10cm pluszban van a pasi - ciki ha felveszek egy magassarkút és kisebb lesz a pasi nálam :.-)

bár az én alacsonyságom mellet ez nem olyan teljesíthetetlen kritérium :-D

alkatra : a végleteket nem bírom - ha csontsovány (bár ha ez genetikai örökség akkor még elfogatható) vagy ha igénytelenül elhízott - a kettő között legyen valahol

arcra : hát ez nehéz ... legyen szimpatikus, kis huncutsággal és sok vidámsággal a szemében, geometriában : ne legyen túlzások benne

haja szeme : mindegy milyen színű vagy fazonú jól álljon neki

intim méretről nem nyilatkozom :-D

az már tényleg nem ide való

2016. febr. 22. 14:21
 64/165 anonim ***** válasza:
25%

Költőnő: olyan nincs, hogy két különböző állásponton álló ember nem tud vitatkozni emiatt.

Hisz ez a vita alapja. A különböző nézőpontokat hozzuk egymáshoz közelebb, illetve bemutatjuk a sajátunkat, ha tetszik.

A politikai viták is erről szólnak. És nem utolsó sorban a szakmai viták. Ez meg kicsit olyan. Szociológiai szakmai vita.

Minden kérdésedre kaptál választ! Tőlem legalábbis...

2016. febr. 22. 14:24
 65/165 anonim ***** válasza:
32%
Nem gyalázkodtam, inkább megdöbbenésemnek adtam hangot, hogy ennyire férfiatlan "férfiak" léteznek. Nem tény amit ti írtok, mert rajtatok kívül még jó pár férfi él a földön, akinek nem tökéletes a külseje, mégis van párja.
2016. febr. 22. 14:26
 66/165 Költőnő? ***** válasza:

"Jó. Akkor visszakérdezek. Az én baráti haveri körömben miért nem azt látom? Nem, én nem kövezlek meg? Nem akartál együtt lenni olyannal, aki külsőleg vagy belsőleg nem jött be. Mert ezt csinálják a lányok is. Igazából olyan dolgokért savazzátok itt a csajokat, ami nektek ugyanúgy fontos. Ha ez egy ulimate jelenség, miért látható az ellenkezője is? Miért hazug az, aki mást állít? Miért hazug pl egy férfi, aki járt a cipőtökben, leírja mit kéne tennetek, ő is le van hurrogva? 

És végezetül; ha ti lennétek az úgy nevezett jó fiúk, itt is meg privátban is olyan mocskosan vagytok képesek megnyilvánulni? Megintcsak tisztelet a kivételnek, de aki így képes megnyilvánulni egy embertársáról, az ne mondja magáról h ő jófiú, amúgy egy főnyeremény lenne, csak a magassága, szemszíne, meg nem tudom miket szoktatok meg felhozni. Szted egy olyan ember szép belülről aki ilyen gátlástalan módon és ocsmány stílusban képes megnyilvánulni egy embertársáról?"

Ezekre a kérdésekre gondoltam.

Nem feltétlenül pont tehozzád intézve, de ha már a politikát említetted, nyilatkozhatsz a párt nevében :)

2016. febr. 22. 14:32
 67/165 anonim ***** válasza:
25%

el vagy tévedve. nincs semmiféle párt és párt álláspont.

én leírtam a véleményem. a kérdéseidre is kaptál választ. részben.

én teljes mértékben nem kaptam választ a kérdéseimre.

ez van. olyan ez, mint villával levest enni :)

2016. febr. 22. 16:04
 68/165 anonim ***** válasza:
29%
le írom amit tapasztaltam . aztán jön ide hogy az nem így van rossz helyen ismerkedsz az én barátaim nem ilyenek van egy 160 cm ismerősöm akinek meg volt a fél város . meg ilyen közhelyek ..... normális érvet még nem hoztak fel még soha csak ilyen baromságokat
2016. febr. 22. 16:09
 69/165 Költőnő? ***** válasza:
91%

Nyilvánvalóan nem tudhatom h neked miért ilyen rosszak a tapasztalataid. Ne próbálj degradálni, mert míg te egy olyan kérdést tettél fel, amire csak kb te tudod a választ és leginkább költői kérdések voltak, addig nem válaszoltál. Visszaolvastam, bemásolnád kérlek a válaszod? Annyira agyatlan tyúk vagyok ugyanis h elkerülte a figyelmem. Ha már itt célozgatsz.

Tudod nem értem ezt a magas lóról történő lesajnálást, mert még mindig nem én vagyok, aki itt rinyál az oldalon nap mint nap h istenem jajj de gonosz a világ. Ja, h esetleg te sem?! Bocsánat nem tudhattam vannak még páran hasonló százalékkal, hasonló stílussal. Veletek ellentétben én legalább EGY embernek vagyok annyira szerethető, hogy velem legyen, illetve nem én vergődöm világfájdalomban.

Olyan sokáig próbáltam segítő szándékkal írni a hasonló kérdések alá de ott is le lettünk alázva. Azaz nem. Csak próbáljátok, mert szégyellnem itt még mindig nem nekem kell magam.

És most kérlek gyere majd megint vmi lesajnáló dumával, hogy velem nem lehet vitatkozni, mert szinvonal alatt vagyok. Holott a valóság és a tény az, hogy neked nem sikerült még mindig tényeket hoznod.

Tények kellenek? (Úgysem fogod elhinni, de tessék);

Alacsonyabb nálam az uram

Nem alfahím

Azt nem tudom, mások szemében mennyire számít jóképűnek, én nagyon szeretem.

Soha egy nőről, de egyáltalán egy emberről nem nyilvánulna meg becsmérlően.

Volt olyan fickóm akinigy utólag már nem tudom, mit ettem. Hogy nem a tökéletes külsejét, az biztos

Soha senkihez nem közelítek bunkón, amíg én tiszteleletet kapok, addig maximálisan adok.

Semmiben nem vagyok több senkinél, ergo van hozzám hasonló még.

De hát biztos h hazudok, mert a nők megbízhatatlan hazugok és aki mást állít, az se mond igazat.

2016. febr. 22. 16:33
 70/165 anonim ***** válasza:
29%
attól még hogy törpe az urad még a többi 1000 nő undorodik tőlük ! de nyilván te mindent jobban tudsz mint én! cseréljünk 1 napra vagy regisztrálj fel alacsony pasiként társkeresőre majd kapod az alázásokat sorba!
2016. febr. 22. 16:36
❮❮ ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!