Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy nagyon nagy lett a külső terén az igény a nőknél?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre sajnos.

Sok no2ismerősöm van és minden nő ismerősöm nagyon válogat. Ha mutatok neki kb. 20 pasit szinte mindre rámondja hogy ez nem az esetem. Ez nem jön be stb. Kb. 1-2 pasira ha rámondja a húszból hogy ez egész jó. Ennyire külső orientált lett a világ? Nem jó egy átlagos pasi már a nőknek?

2016. febr. 22. 07:13
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 31/165 anonim ***** válasza:
67%

na mi az 76os... nem tetszenek a tapasztalataim?

ezért nem engem kéne gyűlölni. vagy tévedek?

2016. febr. 22. 11:05
 32/165 Költőnő? ***** válasza:
54%
Sztem csak belefáradt az ellenkezőjének a bizonygatásába.
2016. febr. 22. 11:10
 33/165 anonim ***** válasza:
100%

Költőnő: a tapasztalataimat mivel lehet felülírni?

Más kérdés: szerinted felül lehet írni?

2016. febr. 22. 11:13
 34/165 anonim ***** válasza:
67%
igen észre! 4 év aktív párkeresés tapasztalata alapján ! mondjuk én helyes vagyok de amikor megtudják hány cm vagyok jönnek a kifogások.....meg nekem is mondták hogy a férfiak 80%a hulladék.....mint ha a "nők" tökéletesek lennének
2016. febr. 22. 11:14
 35/165 anonim ***** válasza:
32%

Neked mondhat bárki bármit, hiszen makacsul ragaszkodsz az igazadhoz. És nem, nem nem tetszenek a tapasztalataid, hanem belefáradtam az ellenkezőjének a bizonygatásába, ahogy azt írták előttem.

Úgy éled az életedet ahogy akarod. Én nagy ívből tojok rá. :)

2016. febr. 22. 11:15
 36/165 anonim ***** válasza:
27%

Elso korben nem laprol valasztok pasit

Hanem szemelyisegbol

Ha mutatsz kepet abbol csak a kulsot latom , azt h milyen ember azt nem ...

Persze kell egy minimalis jokepuseg, de az nem minden a kulso... Fogjon meg pl humorral intelligenciaval ...

Anno volt egy udvarlom 170cm es 110 kg volt hihetetlen h minden heten mas csaj dugott, olyan kisugarzas volt h a csajoknak egybol nedves volt a bugyija ( nekem is ) vele csak azert nem jottem ossze mert baratsag es szex nem megy egyutt :-) pedig tepert rendesen

Szal nem minden a kinezet kell a megfelelo kisugarzas is hozza

2016. febr. 22. 11:20
 37/165 Költőnő? ***** válasza:
100%
Sztem felül lehet írni, mert én nem ezt látom. De hát nektek mondhat az ember bmit.
2016. febr. 22. 11:21
 38/165 anonim ***** válasza:
29%
de bírom amikor a nők ide jönnek és magyarázzák az nem így van vannak normális nők ti nem tudom hol keresgéltek kamu ócska dumát.... azt írjuk le amit tapasztalok/unk és ti jöttök és magyarázkodtok nem tudom ez mire jó...?!
2016. febr. 22. 11:25
 39/165 anonim ***** válasza:
32%

Mert szerinted mi mit csinálunk? Mi is tapasztalatot írunk le, és bizony mi nem ezt látjuk.

Megállás nélkül keseregtek. Hát így nem is csodálom, hogy nem kelletek senkinek. Nem a külsőtökkel vagy a pénztárcátokkal van a baj.

2016. febr. 22. 11:29
 40/165 anonim ***** válasza:
22%
gondoltam hogy ezt írod ide hogy semmi baj a külsőddel meg a kereseteddel ócska dumát .. na jó én nem vitázok A mai idézet Woody Allentől: "Soha ne vitatkozz idiótákkal ! Lesüllyedsz az ő szintjükre, és legyőznek a rutinjukkal"......
2016. febr. 22. 11:32
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!