Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy nagyon nagy lett a külső terén az igény a nőknél?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre sajnos.

Sok no2ismerősöm van és minden nő ismerősöm nagyon válogat. Ha mutatok neki kb. 20 pasit szinte mindre rámondja hogy ez nem az esetem. Ez nem jön be stb. Kb. 1-2 pasira ha rámondja a húszból hogy ez egész jó. Ennyire külső orientált lett a világ? Nem jó egy átlagos pasi már a nőknek?

2016. febr. 22. 07:13
 131/165 anonim ***** válasza:
0%

".... de többségében csak a megkeseredettség "

tán nincs rá oka?

2016. febr. 23. 13:56
 132/165 anonim ***** válasza:
#131 A nők elvárják még a számukra selejtes férfiaktól is, hogy sziklaszilárdak legyenek, hiszen érezni csak nekik van joguk. /sarcasm.
2016. febr. 23. 14:08
 133/165 anonim ***** válasza:
100%
Lehet, hogy van rá oka, ezt csak ő tudhatja. Én csak elmondtam, miért nem szimpatikus az írásai alapján. Nyilvánvaló ugye, hogy ebben az esetben nem a külseje az ok?
2016. febr. 23. 14:10
 134/165 anonim ***** válasza:
49%

"Nyilvánvaló ugye, hogy ebben az esetben nem a külseje az ok?"

beszélhetünk az okokról, és okozatokról....

2016. febr. 23. 14:13
 135/165 anonim ***** válasza:
100%
Beszélhetnénk, de nincs értelme. Itt, ebben a konkrét esetben nekem a személyisége az, ami taszító. Nem látom a külsejét és nem is érdekel. Egyébként furcsa, de annyi előnytelenebb külsejű ember él a földön és nem lesz mindből lelki sérült, sőt továbbmegyek, soknak még párja is van. Nem tudom, ti hány évesek vagytok, de felnőtt, kiforrott személyiségű férfiaktól ilyen mértékű önsajnálatot még nem láttam, inkább fiatalabbakra jellemző ez. Persze kivételek mindig vannak, lehet hogy ti is azok vagytok, nem tudhatom.
2016. febr. 23. 14:19
 136/165 anonim ***** válasza:
Nem mindenkinek volt szép vagy legalább átlagos gyermekkora. Maradjunk ennyiben.
2016. febr. 23. 14:20
 137/165 anonim ***** válasza:
100%

A rossz gyerekkor természetesen lehet ok, ezt minden további nélkül elfogadom és megértem. Mondjuk 56%-os te idáig csak a külsődön sírtál nem a gyerekkorodon, szóval ezt honnan kellett volna tudnunk?

Mindegy is, szerintem akkor sem ártana valahogyan változtatnod, mert az önsajnálat nem visz előre, csak mélyebbre taszít (tapasztalat).

2016. febr. 23. 14:24
 138/165 anonim ***** válasza:

Én 15 évet próbálkoztam a nőknél aztán rájöttem, hogy teljesen felesleges. Számolgass, hogy mennyi elutasítást kaphattam ennyi idő alatt (segítek több száz). Ha benned 15 év alatt folyamatosan azt erősítené az ellenkező nem képviselőinek 99%, hogy egy selejt vagy, akkor lehet fel is akasztanád magadat. Erről ennyit.

Mi nem sajnáljuk magunkat, hanem utáljuk amit képviseltek. Nagy különbség.

2016. febr. 23. 14:25
 139/165 anonim ***** válasza:
Mit képviselek én szerinted?
2016. febr. 23. 14:28
 140/165 Költőnő? ***** válasza:
mert mit képviselÜNK?
2016. febr. 23. 14:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!