Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy nagyon nagy lett a külső terén az igény a nőknél?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre sajnos.

Sok no2ismerősöm van és minden nő ismerősöm nagyon válogat. Ha mutatok neki kb. 20 pasit szinte mindre rámondja hogy ez nem az esetem. Ez nem jön be stb. Kb. 1-2 pasira ha rámondja a húszból hogy ez egész jó. Ennyire külső orientált lett a világ? Nem jó egy átlagos pasi már a nőknek?

2016. febr. 22. 07:13
 121/165 anonim ***** válasza:

Azért egy kivételnek te is örülnél.

Olyan lehet, mint az igazgyöngy. Qrva ritka!

2016. febr. 22. 21:52
 122/165 anonim ***** válasza:

Látjátok, én még gyalázkodó levelet sem kaptam privátba :(

Bástya elvtárs szart ér!

2016. febr. 22. 21:56
 123/165 anonim ***** válasza:

Hàt gyerekek :D én hatalmasat nevettem a kommenteken komolyan :D

Viszont az egyetemes sztori...az tényleg szörnyű..komolyan megértem, pedig nő vagyok, és nem igazàn volt gondom az ismerkedéssel soha. Most az màs kérdés, hogy egyszer voltam szerelmes és igazàn boldog négy év utàn úgy beletapostak a szarba, hogy azóta se léptem ki. Szóval én megértem, hogy ez mekkora sokk. Viszont egyet mindig kifelejtesz te, és a hasonló gondolkodàsú férfiak. Az emberi sokszínűséget. Ez az emberi lét minden aspektusàra érvényes. A nők jellemére, igényeire is.

2016. febr. 22. 22:17
 124/165 anonim ***** válasza:

"nekem már abszolute nem kell ""nő" megkímélem magam tőlük !"

MGTOW ?

2016. febr. 23. 07:55
 125/165 anonim ***** válasza:
Lányok! Tényleg annyira rossz fej ez az 56-os?
2016. febr. 23. 12:15
 126/165 Költőnő? ***** válasza:
a többiek stílusához képest majdhogynem felüdülés. De mondjuk ettől még nem adok igazat neki.
2016. febr. 23. 13:07
 127/165 anonim ***** válasza:

Én voltam az, te kis csacsi.

Csak kíváncsi voltam tényleg annyira gáz-e a személyiség. Vagy pedig rondább vagyok az ördögnél :)

2016. febr. 23. 13:12
 128/165 anonim ***** válasza:
#125 Lehetsz bármennyire jófej, tudod hogy nem számít nekik semmit.
2016. febr. 23. 13:40
 129/165 anonim ***** válasza:
100%
56%-os! Őszinte leszek, nekem nem kellenél a megnyilvánulásaid alapján. Néha ugyan megcsillan némi értékelhető humor az írásaidban, de többségében csak a megkeseredettség (igen tudom, mi nők vagyunk az okai) és a gyűlölködés süt. Látod, fogalmam sincs hogy nézel ki, de egyszerűen nem vagy szimpatikus.
2016. febr. 23. 13:49
 130/165 Költőnő? ***** válasza:
jajj jajj, a névtelenség átka :D
2016. febr. 23. 13:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!