Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti is észrevettétek hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti is észrevettétek hogy nagyon nagy lett a külső terén az igény a nőknél?

Figyelt kérdés

Én azt vettem észre sajnos.

Sok no2ismerősöm van és minden nő ismerősöm nagyon válogat. Ha mutatok neki kb. 20 pasit szinte mindre rámondja hogy ez nem az esetem. Ez nem jön be stb. Kb. 1-2 pasira ha rámondja a húszból hogy ez egész jó. Ennyire külső orientált lett a világ? Nem jó egy átlagos pasi már a nőknek?

2016. febr. 22. 07:13
 111/165 anonim ***** válasza:
50%
most már lassan ki kéne találnom magamnak egy nevet, hogy legenda lehessek a gyiken.
2016. febr. 22. 21:21
 112/165 Költőnő? ***** válasza:
Amúgy ez egy marhaság, mert olyan is van (nagy ritkán), hogy egy kérdés alatt szinte csak egyetértő válaszok vannak, és mégis mki le van pontozva. Vagy olyan is van, hogy két válaszoló ugyanazt válaszolja és a pontozás mégsem ugyanaz...
2016. febr. 22. 21:24
 113/165 anonim ***** válasza:
83%
56%-os. Ne haragudj, de neked a százalékod a legkisebb bajod, meglátásom szerint.
2016. febr. 22. 21:26
 114/165 anonim ***** válasza:
55%

ha 76%-os lennék én is könnyen beszélnék. de 60 alatt már minden egyes százalék számít :(

olyan ez, mintha minden egyes lekonyuló ujjacskával 1-1 hetet vennétek el az életemből.

bár értem nem kár, mert ahogy Költőnő is megénekelte: mink' aztán nem kellünk senkinek!

Bástya elvtársat már meg se akarják gyilkolni? Én már szart érek!

2016. febr. 22. 21:29
 115/165 anonim ***** válasza:
30%
A nőket csak a pénz és a külső érdekli legalább is mióta az eszemet tudom ez van körülöttem mindenhol. A jó külsejű haverjaim akiknek van párkapcsolata ugyan ezt vallják, de miért ne dugnának ha megtehetik...
2016. febr. 22. 21:40
 116/165 Költőnő? ***** válasza:
Én nem éneklek csak a fürdőszobának
2016. febr. 22. 21:43
 117/165 anonim ***** válasza:
91%
Nem is értem miért kellünk mi egyáltalán nektek?! Hiszen felszínes, pénzsóvár qrvák vagyunk. Így pedig aztán igazán nincs miért sírnotok, hiszen értéktelen libák vagyunk, semmit nem veszítetek velünk.
2016. febr. 22. 21:44
 118/165 anonim ***** válasza:

De nekem kivétel kell!

A többi tényleg nem érdekel... viszont ilyen stattal a kivételnek se jövök be.

Mi a szívás, ha nem ez?

2016. febr. 22. 21:47
 119/165 anonim ***** válasza:
Hát ez valóban szívás.
2016. febr. 22. 21:50
 120/165 anonim ***** válasza:
4%
nekem már abszolute nem kell ""nő" megkímélem magam tőlük !
2016. febr. 22. 21:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!