Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol rontom el? (26L)

Figyelt kérdés
Sziasztok. Kb 5 éve futok kudarcokba, amiben volt egy 2 éves párkapcsolat is, de bár ne lett volna... Egy átlagos külsejű lány vagyok, bár többen szépnek tartanak, én a saját külsőmmel elégedett is vagyok. Jópár emberrel, akik kíváncsiak rám, bármilyen jó témáról el tudunk beszélgetni, a viselkedésem udvarias, nem vagyok egy nyakbaugrós, egoista csaj. Valami mégsem stimmel velem, mert még mindig nincs senkim, pedig nyitott voltam. Sosem a lehengerlő pasikkal kezdtem, ők nem is a zsánereim, az évek alatt volt alacsony, kopaszodó, kövér, nehezebb anyagi helyzetű vagy épp munkanélküli "kiszemeltem" is, tehát a személyiség alapján kezdtem rajongani, rosszabb esetben beleszeretni valakibe. Látszólag rendes férfiakból jött ki első randin a vadállat, azonnal meg akartak kapni vagy tapizni kezdtek, egyáltalán nem tiszteltek. Amikor pedig nyilvánvalóvá tettem, hogy én nem ezt szeretném, hanem tartós kapcsolatot, akkor eljátszották egy darabig, hogy ők is (nem mindenki), de hazudoztak, lemondták a randikat, volt aki hetekre eltűnt és utána folytatta volna a széptevést... Az a bizonyos kapcsolat is azért ért véget, mert a fiú jól érezte magát velem, de nem volt szerelmes, és a volt barátnőjével (is) megcsalt. Mostanában már rögtön kiderülnek a dolgok, pl. fiú elvisz baráti társaságba, "ismerőseként" mutat be, majd részletezi, milyen csajt akart felszedni hétvégén, ott előttem... Aki udvarolna meg estleg, annyira kis töketlen, hogy meg sem tud szólalni, bevallottan szűz... Egy másik fiúnak semmi mélysége, jól néz ki és pénzes, és csak arról tud beszélni, hogy mennyit keres, milyen autót vesz és hogy hol fog gyúrni... Őket én nem akarom, inkább az egyedüllét... De meddig még? Aki normális, felnézek rá, tudnám szeretni és ennyi csalódás után meg tudnék benne bízni, rendszerint jegyben jár vagy házas, természetesen velük soha nem kezdenék ki! Nem találok olyan férfit, akiben van spiritusz, és nem a Maslow-piramis alsó szintjein mozog, és egyben szabad lenne... Csak ilyen jófiú bőrbe bújt hazugokat... És már egyre inkább azt érzem, inkább abbahagyom, mert minden elutasítással, "nem tudom mit akarok"-kal keserűbb, szomorúbb leszek. Nem tudom, mi a gond a személyiségemmel, nem mintha ezek az illetők meg akarnának ismerni, inkább csak lefektetni :( Valaki tud valamit? Köszönöm
2016. febr. 22. 04:07
 1/9 opened paradise ***** válasza:

Mi alapján kedvelted meg őket,ha utána meg ekkorát változtak? Vagy hamar találkoztál velük,a megismerkedés után?

Nem feltétlenül veled van a hiba.

De dicséretes,hogy nem mindenki másban keresed :)

Pedig az itt nagy divat.

2016. febr. 22. 04:11
 2/9 A kérdező kommentje:

Szia

Volt egy olyan pl., akivel sokat beszélgettünk, vagy 4 hónapig. És azt éreztem, annyira érdekes ember. Ott amikor végül találkozni hívott, nagyon felkavart lelkileg, jó értelemben. Tiszteletreméltónak tűnt, korábban nem nyomult, de ott a randin meg teljesen kifordult magából...

2016. febr. 22. 04:15
 3/9 anonim ***** válasza:

Sokat irtal, de ez meg keves.

Ha gindolod irj ram privatban, mert erdekelnek a reszletek.

2016. febr. 22. 04:36
 4/9 anonim ***** válasza:

Remelem nem ijesztettelek meg.

Maskepp, de en is rontottam a sajat helyzetemen, vagyis hasonlo hajoban evezunk. A reszleteket privatban irnam.

2016. febr. 22. 04:45
 5/9 anonim ***** válasza:
(Bocsanat: ido kozben mar kuldttel uzenetetet).
2016. febr. 22. 04:47
 6/9 anonim ***** válasza:

Gondold végig a párkapcsolatodat,a randikat, elejétől a végéig, és találd meg a hibapontokat.

Ott lesznek azok.

Lehet szerencséd sem volt, de nyilván nem lehet csak arra fogni.

Fel a fejjel,akkor fordulhat a kocka,amikor nem is számítasz rá,hidd el!:)

2016. febr. 22. 05:28
 7/9 anonim ***** válasza:

Kb mintha én írtam volna a nőkről. Ugyan abban a helyzetben vagyok, mint te.

Segíteni még magamon sem tudok, nem hogy rajtad. :)

Csak együttérzésből kommenteltem, és hogy később megtaláljam a kérdést könnyen. Érdekelnek a válaszok. :)

27F

2016. febr. 22. 07:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

A hetekben leveleztem a gyik-en egy hasonló lánnyal. Ő arra panaszkodott, hogy a pasik mindig szó nélkül eltűnnek ismerkedés alatt. És hogy ez milyen rosszul esik neki.

Vajon melyikünk szakította meg minden további nélkül a levelezést? :)

Tehát azt javaslom, hogy nézz egy kicsit magadba. Te mit rontasz el...

2016. febr. 22. 08:27
 9/9 anonim ***** válasza:
Úgy tűnik, hogy nem vagy teljesen fogalmatlan magaddal kapcsolatban. Szerintem vizsgáld meg, hogy te mit rontottál el. Ha nem találsz semmi különösebbet, akkor könnyen lehet, hogy egyszerűen csak peched volt. Az ember hajlamos mindenben okot és felelőst keresni, de néha nem kell. Tényleg lehet, hogy csak egy rissz sorozatot fogtál ki. Ha nyíltan, jókedvűen és kellő önkritikával állsz hozzá, akkor részedről minden oké.
2016. febr. 22. 15:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!