Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Honnan tudjam hogy az osztályt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudjam hogy az osztálytársamnak bejövök-e?

Figyelt kérdés

Már 4 éve egy osztályba járunk, uccsó év, utolsó hónapok és félek utána nem lesz hasonlóan állandó alkalmam arra hogy összejöjjek vele. Jól elvagyunk, állandóan mosolyog velem és mindenen vagy szinte mindenen nevet, jókat mutatunk. Nincs pasija, k

Nekem nincs nőm, elég régóta facérak vagyunk. Viszont az a probléma hogy igazából a barátnőivel többet beszél, velük is elröhögcsél. Ezzel persze nincs semmi baj, csak hát így elég nehéz kideríteni hogy szimpla barát vagyok vagy több. Megmondom őszintén tartok a nyílt rákérdezéstől. Nem akarom hogy beégjek. Aztán annyi a felhőtlen jó beszélgetéseknek. Attól meg hogy mit szólnának a többiek szintén kicsit tartok.

Na ötletek?

2016. febr. 19. 22:47
 1/7 anonim ***** válasza:
elhivod randira,ha igent mond bejossz neki
2016. febr. 19. 22:49
 2/7 anonim ***** válasza:
Kérdezd meg hogy tetszel-e neki! Ha még annyit sem tudsz ideírni, hogy fiú vagy, vagy lány!
2016. febr. 19. 22:54
 3/7 anonim ***** válasza:

Lehet hogy fiú vagy!

Hajts rá!Próbálkozz!

2016. febr. 19. 22:55
 4/7 anonim ***** válasza:
Szerintem próbálkozz be nála, ha nem jön össze az sem nagy gáz, hisz mindjárt ballagtok. Sokszor bármilyen lépés jobb, mint semmit nem lépni, és kétségek közt maradni. :)
2016. febr. 19. 23:02
 5/7 anonim ***** válasza:
Én is pont hasonló szituban vagyok egy fiúval...
2016. febr. 20. 18:06
 6/7 anonim ***** válasza:
Abból, amit leírtál, nagy valószínűséggel bejössz neki. Próbálj vele beszélgetni kettesben valahol, és finoman vezesd rá, hogy mit szeretnél. Annyira már ismerheted, ha beszélgetni szoktál vele, hogy mennyire lenne bunkó/ megértő a konkrét rákérdezésnél. A randira hívás is egy jó ötlet, csak próbáld meg személyesen elintézni, mert úgy pontosan látod, hogy mit érez, amikor megkérdezed tőle. Akár már ebből leszűrheted, hogy mi van pontosan köztetek.
2016. febr. 20. 18:12
 7/7 A kérdező kommentje:
Kösz az eddigi tanácsokat. Figyelmes olvasást ajánlok a gyengébbeknek. Oda írtam hogy nincs barátnőm, neki nincs pasija. Na szerintetek fiú vagyok vagy lány?
2016. febr. 21. 00:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!