Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a csúnya pasik jó nőt maguknak, miközben a csúnya nő nekik se kell?
Nem értem komolyan mondom. Olvasgatom itt a sok rinyálást a pasiktól, hogy nem találnak maguknak nőt és kb. mindig az jön le a végére, hogy a rondák is szép nőt akarnak. Milyen jogon, ha nekik sem kell a ronda nő? Milyen jogon várják el, hogy a jó nő ne a külsejüket nézze, miközben ők is külső alapján keresgetnek? Nem egyszerübb lenne ha mindenki a saját szintjének megfelelően keresgetne?
(Persze tudom, a nők is ilyenek. 150 kg-os nem túl szép ismerősöm /csaj/ is izmos, jó pasikat akar de legalább itt nem rinyálnak a csajok ilyenek miatt.)
Nem tudom. Őszinte leszek, én nem vagyok szép csaj,de nem is vágytam soha életemben jó pasira. Nahjó talán álmodoztam Leonardo Dicaprioról tinikoromban de azt reálisan láttam, hogy a m
jóképűnek tartott pasim nekem az életben nem lesz. De nem is voltam emiatt soha szomorú (amiatt talán igen hogy nem vagyok szép :D). Mindig csak az volt a fontos, hogy a pasi normális legyen, humoros és persze ne legyen igénytelen (zsíros haj, rossz fogak). Van is férjem, nem is tartom rondának bár súlyfeleslege van,de így szeretem ahogy van. Szerintem mindenkinek jobb lenne ha nem álomkepet kergetne hanem reálisan látná mi az amit elérhet, talán kevesebb lenne a csalódott ember, de nem akarom itt osztani az észt éjfél környékén, szóval mindenki csinálja úgy ahogy neki jó :) A kerdést csak azért tettem fel mert meglepődtem ezen a sok pasirinyán :)
"Miért akarnak a csúnya pasik jó nőt maguknak"
Ha te megteheted h vehetsz magadnak egy Ferrari-t beérnéd egy Lada-val ?
"Milyen jogon várják el, hogy a jó nő ne a külsejüket nézze, miközben ők is külső alapján keresgetnek?"
Szerintem ez evidens.
"Nem egyszerübb lenne ha mindenki a saját szintjének megfelelően keresgetne? "
NEM ! Ismerkedjen mindenki akivel akar h h jön össze az más kérdés.
"150 kg-os nem túl szép ismerősöm /csaj/ is izmos, jó pasikat akar " Na neki mond h saját szint.
Még hogy a hapsik akarnak jó nőt... ó, a kis ártatlan leánykák, akik beérik a pókhasú, kopaszodó, enyhén büdös, enyhén koszos, négy elemit végzett Jauzsikával... biztos nem gerjednek valamelyik hírességre/zenészre/színészre/focistára, hagyjátok már ezt a meddő vádaskodást.
Nem is tudom, kik állítanak olyan szigorú (nevetséges) kritériumokat, hogy egy pasas legyen barna szemű, meg barna hajú, meg 187 és fél centi magas; értitek, azaz olyan veleszületett testi adottságok, amikről egy férfi nem is tehet. Nem is tudom, kik szokták csont nélkül elutasítani a kék szemű hapsit, csak azért, mert nem barna szemű, vagy a szőke hajú srácot, mert nem barna hajú. Nem is tudom, kik szoktak a legelső másodperctől kezdve rögtön a hibákra utazni, csakhogy győzedelmeskedhessen a női hiúság.
Nos, igen! Kíváncsi lennék, hogyan ugatnátok le azokat a srácokat, akik hozzátok hasonlóan ugyanúgy kiköti, hogy neki csak szőke cicababa kell, vagy neki csak barna hosszú hajú, 168 centis, 47 kilós szupermodellecske kell, vagy neki kizárólag Adrienn nevű barátnő kell stb. Hát nem röhejes? De, az! No, ti pont ezt csináljátok férfiak terén. Gusztustalanul szelektáltok, aztán meg fel vagytok háborodva, ha a Mr. Macsó többre értékeli a kis szürke egér, középszerű csajt. (Mellesleg szét lehet nézni a 30-35 éves korosztályban, a férfiak igen nagy részének egyáltalán nincs szép barátnője.)
Nem, nekem egyáltalán nem kéne egy csúcskategóriás bula, mert irtózok tőlük. Előbb-utóbb úgyis vissza fog élni a helyzetével (értsd: szépségével); meg aztán mindent tálcán, készen kap a kis szépséges pofikájába; meg aztán egyik szépséges szutyok sem tudja értékelni az igazán értékelni valót; meg aztán olyan merev mindegyik, mint a lófаsz, de azért hódítsam meg őket, mi? Aha! Meg aztán egy értelmes gondolatuk sincs; meg aztán őket nem lehet ám csak úgy 50 méteren belül megközelíteni (kivéve persze az AMG mergás lovagokat), mert fintorgóra áll a kis cuppantós szájuk. De azért belemagyarázzátok a gyereket a hasamba, hogy nekem ilyen retkek kellenek. Oké! :D Megint "igazatok" lett! :D
Egy semmilyen kinézetű lánnyal simán meg lehet találni szinte másodpercek alatt a közös frekvenciát, és ezt sok férfitársam is alátámasztotta eddig; kevésbé sivárak, kevésbé barátságtalanok, ellenben sokkal közvetlenebbek, jóindulatúbbak, s le se szarják, hogy nézel ki. És egészen véletlenül pont ebből a "kategóriából" volt életem első barátnője, akivel nagyon hamar megtaláltuk a közös hangot. Életem második barátnője meg egy gyönyörű arcú, nagyon formás, amolyan igazi NŐ volt megjelenésre, aztán belülről meg egy rakás szart sem ért, csak sajnos már későn döbbentem rá. :D
Szóval előbb takarítsatok a saját portátokon, "kedves" SZÉP lányok, akik szemszín alapján csukják ki azonnal a férfiakat. Gyagyások! :D
Szerintem ez hülyeség...
Én ha ferrárit akarok akkor mindent megteszek azért, hogy egy ferráriban ülhessek...
Ha egy csúnya pasi annyira jó nőt akar akkor tegyen azért, hogy elérje...
Ha végre megtalálnám belinkelném azt a videót amit egyszer régen láttam...egy hát bocs a kifejezésért baromi csúnya lányból -1/10 egy 7-8/10-es csajt csinálnak. NEM 8 centis vakolattal!!! Csak új frizura, ruha, kicsit a testtartáson is változtatnak (mondjuk ez dobott rajta vagy 3 pontot, mert nem min1, hogy Kvazimodo e az illető), meg pár apróság...
Szóval akik annyira rondának írják le magukat azok tudnának tenni azért, hogy jobban nézzenek ki! Már maga az a hozzáállás, hogy "ronda vagyok" az ront az egészen!
22F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!