Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért akarnak a csúnya pasik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akarnak a csúnya pasik jó nőt maguknak, miközben a csúnya nő nekik se kell?

Figyelt kérdés

Nem értem komolyan mondom. Olvasgatom itt a sok rinyálást a pasiktól, hogy nem találnak maguknak nőt és kb. mindig az jön le a végére, hogy a rondák is szép nőt akarnak. Milyen jogon, ha nekik sem kell a ronda nő? Milyen jogon várják el, hogy a jó nő ne a külsejüket nézze, miközben ők is külső alapján keresgetnek? Nem egyszerübb lenne ha mindenki a saját szintjének megfelelően keresgetne?

(Persze tudom, a nők is ilyenek. 150 kg-os nem túl szép ismerősöm /csaj/ is izmos, jó pasikat akar de legalább itt nem rinyálnak a csajok ilyenek miatt.)

2016. febr. 18. 22:39
1 2 3
 1/26 anonim ***** válasza:
57%
ki akar modell csajt ? én aztán nem .... ezt miből adtad össze? épp hogy a ronda kövér nők is helyes pasit akarnak maguknak
2016. febr. 18. 22:43
 2/26 anonim ***** válasza:
76%

Sehol nem olvastam még ilyet, hogy a csúnya pasik jó nőt akarnak maguknak. Vagyis leszámítva a provokáló kamukérdéseket, azokat meg nem kell komolyan venni.

Olyat viszont annál többet, hogy csúnya pasi beérné csúnya nővel, de onnan is csak visszautasítást kap.

2016. febr. 18. 22:44
 3/26 anonim ***** válasza:
56%
Miért akarnak? Dugni és a hasonló velük járó dolgok miatt.
2016. febr. 18. 22:44
 4/26 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés már bennem is megfogalmazódott!!
2016. febr. 18. 22:45
 5/26 anonim ***** válasza:
Azért, mert mondjuk alacsony vagy te sem feltétlenül fogsz kempinggel biciklizni. Neked is valami normális emberi bicaj kellene.
2016. febr. 18. 22:47
 6/26 anonim ***** válasza:
80%

Nem tudom, de hiába bizonygatják, hogy nekik alig van elvárásuk, míg az a kevés is úgy kezdődik, hogy legyen szép, csinos... Csúnya nőt észre sem vesznek, csak pampognak, hogy az "átlagosak" elutasítják - többször volt már itt kérdés arról, hogy mi számukra az átlagos, 90%-ban kifejezetten szép nőkről linkelgettek képeket.

Illetve valamiért azt gondolják, hogy a "jó lelkükért" automatikusan jár a jó nő, ami eléggé téves elképzelés.

2016. febr. 18. 22:49
 7/26 A kérdező kommentje:
Én egyébként ismerek jónéhány pasit akit nem igazán áldott meg az élet jó külsővel és képesek voltak 35-40 éves csakazértis egyedül maradni, merthogy nekik ronda nő nem kell,csakis szép. Egynek se volt kapcsolata. Aztán gondolom elkezdett ketyegni az óra, megijedhettek hogy tényleg egyedül maradnak és hirtelen találtak maguknak csajt, nem rondát, hanem átlagosat (bár lehet nekik ronda). Ezek szerint ők nem boldogok mert megalkudtak? De lehet boldog valaki 40 évesen egyedül úgy hogy csak álmodozik a jó nőkről? Nem jobb akkor inkább lejjebb adni az igényeket? Bonyolultak a férfilelkek :)
2016. febr. 18. 23:02
 8/26 anonim ***** válasza:
54%
A jó lelkükért persze, hogy nem jár, a nőknek is jócskán számít a külső.
2016. febr. 18. 23:03
 9/26 anonim ***** válasza:
52%
Mindenki a egjobbat akarja, ez már nem a szocializmus, ahol nincs vlasztás, demokrácia van, itt mindenki megkaphat mindent, a határ a csillagos ég.
2016. febr. 18. 23:06
 10/26 anonim ***** válasza:
Ez a lentebb adás nem olyan dolog, hogy egy kapcsolót egy állással visszább kapcsolsz és akkor a zsíros hajú... is jó lesz. Szerintem te sem örülnél, ha jobb híján a Jáksó Lászlót kellene pipáznod.
2016. febr. 18. 23:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!