Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akarnak a csúnya pasik jó nőt maguknak, miközben a csúnya nő nekik se kell?
Nem értem komolyan mondom. Olvasgatom itt a sok rinyálást a pasiktól, hogy nem találnak maguknak nőt és kb. mindig az jön le a végére, hogy a rondák is szép nőt akarnak. Milyen jogon, ha nekik sem kell a ronda nő? Milyen jogon várják el, hogy a jó nő ne a külsejüket nézze, miközben ők is külső alapján keresgetnek? Nem egyszerübb lenne ha mindenki a saját szintjének megfelelően keresgetne?
(Persze tudom, a nők is ilyenek. 150 kg-os nem túl szép ismerősöm /csaj/ is izmos, jó pasikat akar de legalább itt nem rinyálnak a csajok ilyenek miatt.)
Sehol nem olvastam még ilyet, hogy a csúnya pasik jó nőt akarnak maguknak. Vagyis leszámítva a provokáló kamukérdéseket, azokat meg nem kell komolyan venni.
Olyat viszont annál többet, hogy csúnya pasi beérné csúnya nővel, de onnan is csak visszautasítást kap.
Nem tudom, de hiába bizonygatják, hogy nekik alig van elvárásuk, míg az a kevés is úgy kezdődik, hogy legyen szép, csinos... Csúnya nőt észre sem vesznek, csak pampognak, hogy az "átlagosak" elutasítják - többször volt már itt kérdés arról, hogy mi számukra az átlagos, 90%-ban kifejezetten szép nőkről linkelgettek képeket.
Illetve valamiért azt gondolják, hogy a "jó lelkükért" automatikusan jár a jó nő, ami eléggé téves elképzelés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!