Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért hiszik azt egyes lányok,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt egyes lányok, hogy ha megnézem őket, akkor már akarok is tőlük valamit?

Figyelt kérdés
Később pedig még fel is háborodnak és vágják a pofákat.
2016. febr. 17. 21:59
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
37%
Mert ilyenek a férfiak általában. És idegesítő, hogy folyton bámulnak.
2016. febr. 17. 22:04
 2/11 anonim ***** válasza:
71%
Mert ők a kirakaban, boltban csak azt a cipőt, táskát nézik meg, mit meg is akarak venni.... kacc kacc.
2016. febr. 17. 22:10
 3/11 anonim ***** válasza:
34%
Mert egoisták a nők...
2016. febr. 17. 22:12
 4/11 anonim ***** válasza:
16%
Ma is a buszról néztem egy csajt, ismétlem, a BUSZRÓL, és képes volt a csaj a buszmegálló végébe menni pusztán azért, hogy ne lássam... "Kedves" lányok! Ugyan áruljátok már el, hogy szerintetek a buszról én milyen módon tudtam volna érdemben nyomulni arra a csajra? Pusztán emiatt miért kell odébb menni? Ilyenkor mitől tartotok? Szemmel veréstől? Babonásak vagytok?... Szánalom...
2016. febr. 17. 22:16
 5/11 anonim ***** válasza:
32%
Mert valószínűleg rohadt jól nézel ki, vagy kilóg a zsebedből az AMG slusszkulcs, aztán amikor megkérdezed tőlük, hogy mennyi az idő, válaszolnak, megköszönöd, akkor bevágják a durcit, mert nem veszed el őket rögtön feleségül. :D
2016. febr. 17. 22:18
 6/11 anonim ***** válasza:
36%

"Mert ilyenek a férfiak általában. És idegesítő, hogy folyton bámulnak."

-->Ne aggódj, még pár évtized és vén szatyor leszel, akkor biztos lehetsz benne, hogy senki nem fog megbámulni.

Akkor majd visszasírod azokat az időket, amikor bámultak az utcán.

2016. febr. 18. 01:13
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

Nézed vagy bámulod? Mert NAGYON nem mindegy!

Idegesítő a bámulás.

2016. febr. 18. 02:29
 8/11 anonim ***** válasza:
62%
Bámulós parasztok felejtősek. Igazi férfi nem így tesz.
2016. febr. 18. 02:31
 9/11 anonim ***** válasza:
77%

"Ma is a buszról néztem egy csajt, ismétlem, a BUSZRÓL, és képes volt a csaj a buszmegálló végébe menni pusztán azért, hogy ne lássam... "Kedves" lányok! Ugyan áruljátok már el, hogy szerintetek a buszról én milyen módon tudtam volna érdemben nyomulni arra a csajra? Pusztán emiatt miért kell odébb menni? Ilyenkor mitől tartotok? Szemmel veréstől? Babonásak vagytok?... Szánalom..."

Ennek mi köze a kérdéshez? Nem azért megy arrébb az ember lánya, mert fél, hogy megerőszakolod, hanem, mert zavarja a bámulás, megsérted vele a személyes terét, zavarod, nem akar senkivel éppen szemezni, beszélgetni, nyugton akar lenni, és már alapból egy zsúfolt busz is elég zavaró dolog, nemha még valaki néz is.

Ja, és nehogy már valaki megszabja, hogy mikor mehet odébb valaki a másik bámulása elől. Jó, hogy már nem kötelezed arra, hogy tűrje a zaklatást.

2016. febr. 18. 02:54
 10/11 anonim ***** válasza:
39%
Ilyenen minek kell kiakadni? Nem is biztos,hogy direkt emiatt ment odébb.Én sem szoktam egy helyben ácsorogni.Ha meg miattad,akkor is érthető.Nem illik hosszasan a másik képébe bámulni.
2016. febr. 18. 06:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!