Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyanok, akik elmúltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok, akik elmúltak 30,40 évesek és sosem volt senkijük?

Figyelt kérdés

Mivel töltöttétek ki ezt az űrt?

Én még csak 27 vagyok,de egyre inkább úgy érzem,hogy az én életemből ki fog maradni a párkapcsolat.

Már emésztem,és lelkiekben próbálok átprogramozni magam arra,hogy ezt elfogadjam,eszerint próbáljak valami örömöt találni az életben.

Akik ilyen helyzetben vannak,élnek,éltek mivel töltötték ki a mindennapokat?

Mi motiválta őket az életben maradásra?

2016. febr. 17. 21:04
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

"Minél jobban koncentrálsz, és minél jobban kitölti az időd, annál kevésbé hiányzik a párkapcsolat. "

ezzel gondolom, magadat akarod becsapni.

2016. febr. 19. 10:53
 12/13 anonim ***** válasza:
11: Nem önbecsapás! Próbáld ki, hogy folyamatosan annyira hajtod magad, hogy még csak pihenni sem állsz meg. Úgy elfáradsz, hogy a nap végén máson se jár az agyad, csak, hogy aludhass. Ennek nem feltétlenül kell fizikai aktivitásnak lennie, az intenzív szellemi munkától és koncentrációtól legalább annyira elfáradsz (mondjuk kell hozzá némi intelligencia ahhoz, hogy az ember folyamatosan járassa az agyát!) Van, hogy hazaérek munkából (ahol szintén eléggé hajtok), nekiállok a hobbimnak és este 7-kor azt eszem észre, hogy ja, ma még nem is ettem semmit. A szexualitásban hatalmas energiák rejlenek, és ha éppenséggel esély sem mutatkozik arra, hogy ezt az energiát rendeltetésszerűen használd, csak irányítsd át, és nem lesz olyan frusztráló.
2016. febr. 19. 17:56
 13/13 anonim ***** válasza:

"Próbáld ki, hogy folyamatosan annyira hajtod magad, hogy még csak pihenni sem állsz meg. Úgy elfáradsz, hogy a nap végén máson se jár az agyad, csak, hogy aludhass."

más szóval: önkiütés....

ez jó?

2016. febr. 19. 18:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!