Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vannak olyanok, akik elmúltak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyanok, akik elmúltak 30,40 évesek és sosem volt senkijük?

Figyelt kérdés

Mivel töltöttétek ki ezt az űrt?

Én még csak 27 vagyok,de egyre inkább úgy érzem,hogy az én életemből ki fog maradni a párkapcsolat.

Már emésztem,és lelkiekben próbálok átprogramozni magam arra,hogy ezt elfogadjam,eszerint próbáljak valami örömöt találni az életben.

Akik ilyen helyzetben vannak,élnek,éltek mivel töltötték ki a mindennapokat?

Mi motiválta őket az életben maradásra?

2016. febr. 17. 21:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Ha nő vagy akkor nem fog kimaradni. Ha srác... Hát igyál meg egy sört
2016. febr. 17. 21:09
 2/13 A kérdező kommentje:

Itt lényegtelen s nemem.

Alkalmatlan vagyok a párkapcsolatra.

2016. febr. 17. 21:11
 3/13 anonim ***** válasza:
A nemednél nincs fontosabb tényező a kérdésben...
2016. febr. 17. 21:13
 4/13 anonim ***** válasza:
Miért gondolod, hogy alkalmatlan lennél? Egyik exbarátom 28 éves volt, mikor egymásba szerettünk, s neki is én voltam az első minden téren. Egyébként bocsánat, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, de sajnos fogalmam sincs. Gondolom, a legcélszerűbb az, hogy magaddal, és az élet sok más szépségével foglalkozz. Aztán, sosem lehet tudni. :)
2016. febr. 17. 21:16
 5/13 anonim ***** válasza:

Ha megérem a 30-at olyan leszek.

Nem motivál semmi, csak nem tudom megölni magam.

2016. febr. 17. 21:22
 6/13 A kérdező kommentje:

Sajnos én is egyre jobban érzem azt,amit az utolsó.

Nagyon nehéz életem volt,ahogy felnőttem.

Nem vagyok semmilyen téren átlagos,mentális gondjaim is vannak.

Ezt ellehet viselni,amíg fiatal az ember.

De,ahogy telik az idő,egyre rosszabb,már nem nagyon érdekel,és motivál semmi.

Korábban filmeket,sorozatokat néztem,sportoltam.

Ezzel kötöttem le magam,de kezdek kiégni.

Elvesztem a motivációmat.Tudom,hogy nincs jövőm,és ezzel nagyon nehéz együtt élni.

2016. febr. 17. 21:28
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Én is egyedül élő típus vagyok. Persze voltam szerelmes kamaszkoromban, nem is akárhogy. Ha akartam volna vagy ha akarnák akkor bármikor találhatnák társat. De megszoktam hogy egyedül szabad vagyok, nincsenek kötöttségek. Huszonévesen sokat motoroztam, Európa szinte minden országában jártam. És most 48 évesen is világjáráson jár az eszem. Jól sem érzem magam ha nem érzem a szabadságot és korlátozatlanságot. Például a sorkatona sorsba bele is betegedtem. És ma Magyarországon is ugyanazt a rabság hangulatot érzem amit a katonaságnál, ami miatt évek óta pszichésen köhögök. Tehát ha akarom ha nem útra kell kelnem és ahol szabad vagyok ott semmi gondom. Valószínű ennek tudata is közrejátszhatott abban a döntésemben hogy egyedül vagyok, hisz nősen és gyerekekkel nem mondhattam volna azt hogy csomagoljatok és keresünk egy szabad országot mert apátok köhécsel a rabság érzésétől.
2016. febr. 17. 21:32
 8/13 A kérdező kommentje:

Igazából én is érzem ezt a kettősséget.

a szabadságra is vágyom,szeretem.De ha túl szabad vagyok,akkor meg felmerül bennem,hogy miért is élek?

Elég fura kettősség ez....

2016. febr. 17. 22:06
 9/13 anonim ***** válasza:
Bár még "csak" 21 éves vagyok, de hasonló cipőben járok, mint te. Elég rossz kifejezés ennél a témánál, hogy "űr", mivel soha nem volt még párkapcsolata egyikünknek sem, ezért nem nevezném űrnek. Nem tudom te hogyan vagy vele, de én megtanultam egyedül élni, annak ellenére is, hogy vannak testvéreim, barátaim, ismerősök. Szerintem a legfontosabb dolog, ezt már sokszor le is írtam itt, hogy fogadjuk el önmagunkat, ne hazudjunk, ne akarjuk becsapni saját magunkat és ne menjünk szembe a személyiségünkkel és mindenki legyen tisztában a saját lehetőségeivel, korlátaival.
2016. febr. 18. 00:11
 10/13 anonim ***** válasza:

29 éves férfi vagyok, és még sosem volt senkim, és nem hiszem, hogy az előttem álló év bármit is változtatna, szóval válaszolok.

Nálam a kulcsszó a hobbi, amiben célokat tűzöl ki magad elé. Minél jobban koncentrálsz, és minél jobban kitölti az időd, annál kevésbé hiányzik a párkapcsolat. A másik, hogy ennek ellenére én próbálkozom barátnőt találni. Nincs meg bennem az, hogy mi lett volna, ha odamegyek vagy jobban csajozom, hiszen én a magam részéről mindent megteszek. Viszont a párkapcsolat két emberen múlik, így azt nem tudom befolyásolni, hogy egy lány mit gondol rólam.

2016. febr. 18. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!