Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az elittárson hol tudok emberekek találni?
Megnézni hogy néz ki, mit szeret...stb
Hol van ez az opció?
Azt nem tudom, de ahhoz, hogy a kapott leveleidet eltudd olvasni, elő kell fizetni! Én ekkor töröltem magam...
Szerintem ez a pofátlanság netovábbja, főleg azért, mert mindenhol úgy reklámozzák magukat, hogy ingyenes...aha persze, a regisztráció, azon kívül minden másért perkálni kell!
4-es!
Végig gondoltam amit írtál és igazat adok neked! :)
Valószínűleg én nem vettem ezt ennyire komolyan...mondjuk tény, hogy sosem voltam híve a netes ismerkedésnek, és csak egyszer próbáltam ki, akkor is kiderült, hogy nem az én világom.
A Google keresőt is igénybe veszed, a Facebook-ot, Freemail/Gmail/Citromail stb, sőt ezt a fórumot is igénybe veszed. Ezekért is fizetni szoktál?
Társkeresőn van egy csomó reklám, abból már van bevételük, plusz vannak extra szolgáltatások, ha valakinek kevés az ingyenes. Ebből a szempontból a love.hu-t találtam a legkorrektebbnek: lehet látni a személyről képet, és napi 3 levelet lehet küldeni, ezen kívül lehet látni, hogy mikor lépett be utoljára. Ezeknek a szolgáltatásoknak, minimum minden társkereső oldalon ingyenesnek kellene lenniük.
Az ilyen fizetősökben nem hiszek, szerintem az olyan csak a pénzlehúzásról szól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!