Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az elittárson hol tudok emberekek találni?

Figyelt kérdés

Megnézni hogy néz ki, mit szeret...stb

Hol van ez az opció?

2016. febr. 17. 18:36
 1/7 anonim ***** válasza:
Sehol. Azokat tudod megnézni, akiket a rendszer ajánl számodra. Napi néhány ajánlat van, akik állítólag teljes mértékben megfelelnek az elképzeléseidnek (vagy nem).
2016. febr. 17. 18:38
 2/7 A kérdező kommentje:
Basszus.... köszönöm!
2016. febr. 17. 18:39
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Azt nem tudom, de ahhoz, hogy a kapott leveleidet eltudd olvasni, elő kell fizetni! Én ekkor töröltem magam...

Szerintem ez a pofátlanság netovábbja, főleg azért, mert mindenhol úgy reklámozzák magukat, hogy ingyenes...aha persze, a regisztráció, azon kívül minden másért perkálni kell!

2016. febr. 17. 18:41
 4/7 anonim ***** válasza:
36%
# 3: Nem, az elittárs mindenhol úgy reklámozza magát, hogy azoknak szól, akik komolyan veszik a társkeresést. És aki komolyan veszi, annak ne legyen már probléma kifizetni pár ezer forintot! Én is megtettem nőként, többek között pont azért, mert elegem lett a más társkeresőn fellelhető olcsójánosokból, akik mindent ingyen akartak. Számomra teljesen természetes, hogy ha igénybe veszek egy szolgáltatást, akkor azért fizetek. És mivel az elittárson sok férfi is hajlandó ezt megtenni, ezért velük lehet is érdemben ismerkedni.
2016. febr. 17. 18:45
 5/7 anonim ***** válasza:
60%

4-es!

Végig gondoltam amit írtál és igazat adok neked! :)

Valószínűleg én nem vettem ezt ennyire komolyan...mondjuk tény, hogy sosem voltam híve a netes ismerkedésnek, és csak egyszer próbáltam ki, akkor is kiderült, hogy nem az én világom.

2016. febr. 17. 18:52
 6/7 anonim ***** válasza:
80%
Jó kérdés, én eddig csak macskákkal meg zöldmoszatokkal találkoztam ott, de emberből még egy darabot se láttam.
2016. febr. 17. 18:54
 7/7 anonim ***** válasza:

A Google keresőt is igénybe veszed, a Facebook-ot, Freemail/Gmail/Citromail stb, sőt ezt a fórumot is igénybe veszed. Ezekért is fizetni szoktál?

Társkeresőn van egy csomó reklám, abból már van bevételük, plusz vannak extra szolgáltatások, ha valakinek kevés az ingyenes. Ebből a szempontból a love.hu-t találtam a legkorrektebbnek: lehet látni a személyről képet, és napi 3 levelet lehet küldeni, ezen kívül lehet látni, hogy mikor lépett be utoljára. Ezeknek a szolgáltatásoknak, minimum minden társkereső oldalon ingyenesnek kellene lenniük.

Az ilyen fizetősökben nem hiszek, szerintem az olyan csak a pénzlehúzásról szól.

2016. febr. 18. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!