Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek mit titkol ez a lány?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit titkol ez a lány?

Figyelt kérdés

Netes formában tartjuk a kapcsolatot,látszólag minden rendben.Álmaim nője minden tekintetben és úgy tűnik odavan értem,de (még) nem akar találkozni,pedig már hónapok óta ismerjük egymást.

Felnőtt nő,komoly munkája van és nem híve a rövidtávú kapcsolatoknak.Rám is ugyanezek érvényesek.

2016. febr. 17. 16:10
 1/7 A kérdező kommentje:
Én vagyok a félénk,ő a határozott és mégis ő szabotálja a találkozást.
2016. febr. 17. 16:18
 2/7 anonim ***** válasza:
Lehet attól fél, hogy élőben nem tetszene neked (esetleg fordítva) vagy élőben nem tudja úgy elengedni magát fesztelenül beszélgetni és fél hogy unalmasnak találod amiért egy mukkot nem szól. Nálam ezek szoktak az aggodalmak lenni ami miatt félek a találkozásoktól.
2016. febr. 17. 16:20
 3/7 anonim ***** válasza:

Egy ismerősöm járt így. Hónapokig levelezgetett egy nővel, aki lelkesnek tűnt, de találkozni nem volt hajlandó.

Aztán bejelölte facebookon, és kiderült, hogy az illető nő nem is tudott a férfiról, valaki mással levelezett...

Rendőrségi ügy lett belőle, és az derült ki, hogy tucatnyi pasival levelezett az illető az adott nő, és más nők nevében is. Egyébként meg férfi volt.

2016. febr. 17. 16:29
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem lehet élőben nem úgy néz ki, mint a képeken...esetleg lehet, hogy van egy testi hibája, amit nem mer elmondani...

Esetleg ajánld fel, hogy beszéljetek telefonon, meg skype-on (ott már láthatod az arcát legalább)...aztán ha ezekben benne van, akkor 1-2 hét aktív skypeolás után vesd fel újra a randi ötletét...

Ha viszont újabb kibúvókat talál mindegyik opcióra, kérdezz rá kerek perec, hogy mi az oka annak, amiért nem hajlandó randizni?

Mert így csak egymás idejét húzzátok, érted...

2016. febr. 17. 16:39
 5/7 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.:)

Kezdetben nagyon bíztam benne,de mostanra elbizonytalanodtam.

Olyan érzésem van,hogy vagy minden igaz és csak túl óvatos,vagy minden hazugság és csak a bolondját járatja velem.

2016. febr. 17. 16:49
 6/7 Zeusz89 ***** válasza:

Ugyan ez velem is megtörtént! hónapokig leveleztün szerelmes lettem!

nem akart az istenért sem találkozni, mire kiderítettem, hogy hamis fotóval van fent!

Nem volt csúnya vagy ilyesmi,,, de hazudott!

Nincs miről beszélni. Derítsd ki, hogy igazi e a képe!

De ez is csak Zeusz véleménye

2016. febr. 17. 18:36
 7/7 anonim ***** válasza:

Neten mindenki annak adja ki magàt akinek akarja..én is tartottam a kapcsllatot egy női forumon egy nővel aki a férfi munkatàrsam volt..csak szivatott..

(Tükör,visszapillanto, a szem mégsem a lélek tükre az én radarom félrevezetett..minek higgyek a szemnek vagy amit mond??megfejthetetlen vagy mondta nekem közbe ő volt az..és itt van az oldalon)

Üdv béla.. bb kiakadt arra akit ràmküldtél jol tereled magadrol a gyanut..következő élet??remélem akkor én leszek a pasi..

2016. febr. 18. 09:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!