Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire egyformák a nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire egyformák a nők ízlései külsőbe férfiak terén?

Figyelt kérdés
Lenne egy olyan típus ami a legtöbb nőnek bejön külsőleg? És lenne olyan típus aki egy nőnek sem jön be stb. Mennyire sablon, egyforma a nők ízlései?
2016. febr. 17. 13:15
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%

Most vegyük sorra a nők álmai srácokat:

Bekem, Brádi pityu, Dicaprio, N.Rosberg, Ronaldo, Casillas, Bruce Willis, Jenson Button, Raikkonen, Vettel, az ilyen béna szolis-szőke szörfös gyerekek, "He-Bro", Fernando Alonso, Robertdeniro, Svárcenegger, Bruce Lee...

Van-e köztük hasonlóság...?

2016. febr. 17. 13:53
 12/20 anonim ***** válasza:
58%

Persze...mindnek van pénze.;)

2016. febr. 17. 13:56
 13/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom. Ha általánosítunk, akkor igen, szerintem lehet egy bizonyos típust kiválasztani...de ez akkor is csak általánosítás marad...tehát semmire sem megy vele az ember. Nincs értelme a dolognak. Az biztos, hogy nekem nem az átlag nők átlag ízlése jön be. És ez mindig is így volt...
2016. febr. 17. 14:00
 14/20 anonim ***** válasza:

A magas, izmos ( kigyúrt ),kopasz, ( az se baj, ha van haja, tolem ugyis megkopaszodik) kkarikásszemű , sebhelyesarcu, rosszarcuorosz börtöntöltelék-típus a bejövős. ( Csak a kinezetere vonatkoznak az elozoek, legyen tanult, ravasz , udvarias velem)

Mar egyenesen idegrohamot kapok, h sarmos , jokepu pasik kozelitettek meg.

:|

2016. febr. 17. 14:18
 15/20 anonim ***** válasza:

Nekem és a barátnőimnek egyénenként eltérő az ízlésünk pasik terén. Nem azért vagyunk barátok, mert ugyanolyan pasik tetszenének, nem is tudom, volt-e olyan barátnőm valaha, akivel egyforma volt az ízlésünk pasik terén. :-)

Lánytesóm nincs, öcsém van és hetero, szóval nem tudom, tesók között mennyire hasonló ez az ízlés. Azt tudom, hogy anyámnak teljesen más az ízlése, és olyan pasikkal hozna össze, ha ő választana nekem, akik az én ízlésvilágomba nem tartoznak bele, mást tart jó pasinak, mint én.

2016. febr. 17. 14:22
 16/20 anonim ***** válasza:

Van olyan barátnőm, akivel egyezik nagyjából az ízlésünk, de olyan is van, akinek a szöges ellentéte. Tehát van mindenféle. :) Olyan is megesett már, hogy rengeteg nő odavolt egy pasiért, én meg undorodtam tőle. De a fordítottja is: Nagyon helyesnek láttam (látok) egy olyan srácot, akinek soha életében nem volt még barátnője, és nem is nagyon tetszett egy lánynak sem.

A 11-es válaszoló által felsoroltak közül nem tetszik egyik sem pl.

2016. febr. 17. 14:52
 17/20 anonim ***** válasza:

Az épp aktuális szépségideál mindig több nőnek bejön, gyakran nem is azért, mert tényleg annyira tetszik, csak tudat alatt követik a csordát. Ilyen pl. 20 év alatt az ecsethajú swagyolo gyerek.

Meg van a mérsékelten izmos, magas, széles vállú, férfias arcélű típus, aki azért már jó ideje tarol. De az nem feltétlenül a csordaszellem miatt, hanem mert tudat alatt olyan férfit sejtet, aki férfias, határozott, jó génállománya van, biztonságot nyújt stb.

De olyan nincs, aki minden egyes embernek tetszik. Max. a utóbbi kategória olyan, hogy mindenki objektíven látja, hogy na, ő jóképű meg nem rossz, de nem mindenki vonzódik hozzá.

2016. febr. 17. 15:48
 18/20 anonim ***** válasza:
0%

10 nőből kb. 8 ugyan azt a férfi típust kedveli, szóval nem kifejezetten eltérő a nők ízlée. Olyanok, mint a hardcore Apple fanok, akik eleve rá se néznek semmire, hacsak nincs ott a neve előtt, hogy "i", persze gondolom mindjárt behazudják, hogy mennyire de mennyire szerteágazó és változatos az ízlésük, holott ez annyira igaz, mint a homeopátiás gyógyszer reklámok.

Ugyanaz a séma ismétlődik a legtöbb nőnél: minimum 180 magas, sötét hajú és szemű, kigyúrt, de legalább sportos, teljesen csupasz, max. egy kis borosta és teljesen vagy csak részben az aktuális divat szerint öltözködő. Ezek a kritériumok a nők 80 százalékánál ott vannak, szóval ennyit a változatos ízlésről.

2016. febr. 17. 15:48
 19/20 anonim ***** válasza:
A fiúknak csak a hosszú hajú, vékony, szőrtelenített, bőrhibamentes babaarcú szépségek jönnek be. Most majd jönni fog a sok kis Pinokkió, hogy dehogy is, minden férfinak az átlagos kell. Csak nekik Alessandra Ambrosio az átlagos.
2016. febr. 17. 17:54
 20/20 anonim ***** válasza:
Nem tudom ki a bánat ez az Alessandra Ambrosio, de most hogy rákerestem Google-ben, egyáltalán nem tetszik, Kifejezetten ocsmány, olyan transzvesztita feje van, mintha férfi lenne. Legalábbis elég férfias vonásai vannak. Na erről ennyit. Egyébként a nők ízlése, ahogy én megfigyeltem tényleg totál eltérő, és teljességgel kiszámíthatatlan, hogy melyiknek milyen férfi jön be. Ismerek olyan csajt aki igazi angyalarcú szépség és egy vézna kis idióta gyerekkel jár, de van olyan férfi ismerősöm is aki hát nem egy tipikusnak mondott férfiideál: kövér, alacsony mégis egy nagyon szép lánnyal van együtt. Van olyan haverom is aki szintén viszonylag alacsony, vékony és mégis nagyon jó nője van.
2016. febr. 18. 00:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!