Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lehet a probléma? Ki érti ezt?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet a probléma? Ki érti ezt?

Figyelt kérdés

Nem vagyok jóképű, de a lányok azt mondják, hogy nem csak a jóképű pasik jönnek be nekik.

Viszont ronda sem vagyok. És nem keltem fel a lányok érdeklődését.

Ellenben az 5-9 éves lányok szerelmesek szoktak belém lenni időnként. (nem vagyok pedo!)

Csak azt nem értem miért nem tudom ezt legalább 1 korombéli lányból kiváltani ezt?

27F

2016. febr. 17. 10:46
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
mert nekik az idősebb kell? Vagyis valamivel ki kell tűnnöd a környezetéből. Ha nem az izmaiddal vagy a pénzeddel, akkor a korkülönbséggel. Valamiből mindig több kell nekik, mert erre áll fel nekik.
2016. febr. 17. 10:49
 2/5 anonim ***** válasza:
"erre áll fel nekik" - A lányoknak? Micsoda? :-D
2016. febr. 17. 11:22
 3/5 anonim ***** válasza:
Ne haragudj már, de 27 évesen mégis hogy vagy 5-9 éves kislányok környezetében? Meg ennyi idősen nincs annyi eszed, hogy tudd, 5-9 éves kisgyerekek nem lesznek igazából "szerelmesek"?? Nem ebből kéne kiindulnod...
2016. febr. 17. 11:27
 4/5 A kérdező kommentje:

1ik távoli rokonlány, akivel ritkán találkozok.

a másik pedig haverom kislánya.

és nem érdekel, hogy szerelmesek-e vagy sem.

de a kérdésben mindent leírtam. olvasni kell...

2016. febr. 17. 11:33
 5/5 A kérdező kommentje:
vagyis azt akarod mondani, hogy aki nem jóképű, az ne is reménykedjen hogy egy hozzá illő lány beleszeret?
2016. febr. 17. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!