Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi váltja ki a nőkből a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi váltja ki a nőkből a szikrát? Mi az a szikra?

Figyelt kérdés
2016. febr. 17. 06:57
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

szikra (főnév)

1. tűzből vagy izzó tárgyból kipattanó kis darab égő anyag.

A tűz utolsó szikrája is kialudt.

2. bármely kicsi, fényes villanás.

elektromos szikra

3. apró kezdete vagy jele (pl. életnek, érdeklődésnek, izgalomnak stb.)

És nem tudom hogy pattan ki egy nőből a szikra

2016. febr. 17. 07:08
 2/8 anonim ***** válasza:
78%
Ezt nem lehet megfogalmazni. Egyszerűen érez valamit az ember már az első alkalommal.
2016. febr. 17. 07:28
 3/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az, ha úgy érzem egy hullámhosszon vagyunk, és látom rajta hogy elolvad a jelenlétemben, mert ez visszahat rám. Ha ez párosul egy-két sokatmondó, őszinte és akaratlan tekintettel, na az.

De ezek amiket leírtam talán már inkább a szikra következményei, maga a szikra megfejthetetlen. Biztos, hogy a megfelelő időpont és helyzet is számít, hogy létrejöjjön, de hogy konkrétan mi váltja ki, az jó kérdés.

Viszont ez egy kölcsönös dolog szerintem, tehát nem lehet így nézni, hogy a nőkből mi váltja ki. Vagyis lehet: a férfi váltja ki. A férfiból meg gondolom a nő, tehát egy oda-vissza ható pillanatról beszélünk.

2016. febr. 17. 07:49
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Nálam az olyan tulajdonságokat, gondolatokat feltáró az infómorzsák vannak gyújtóhatással, amelyeket nagyra tartok egy emberben.

Vagy az, ahogy egyformán reagálunk valamire, ami kifejez minket.

2016. febr. 17. 09:20
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem a kémia váltja ki. Mikor meglátod, hogy: "Igen, ő az, akit kerestem!"
2016. febr. 17. 10:11
 6/8 Noren1989 ***** válasza:

Amikor istenesen nekiálltok veszekedni valamin, na akkor megjelenik a szikra pikk-pakk.

26/F

2016. febr. 17. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Belőlem a műszálas pulcsi váltja ki, mikor leveszem.
2016. febr. 17. 17:26
 8/8 anonim ***** válasza:

En eddig ketszer tapasztaltam az eletben, amit igazi szikranak neveznek.

Mind ketszer az utcan latott idegen pasi valtotta ki. Csak meglattam, es elakadt a lelegzetem es hirtelen hevesebben vert a szivem. Maig nem tudom, miert pont akkor es ok. De evekkel kesobb is emlekszem rajuk.

Ha mar valakit ismerek valamennyire vagy beszeltunk mar, akkor is alakulhat ki szikra. Ez is hasonlo az elozohoz, de ez masabb, mert nem teljesen ismeretlen az illeto.

Ezek csak az en tapasztalataim, szerintem mindenkinek mast jelent a szikra.

2016. febr. 17. 20:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!