Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy nő hogy jelzi, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy nő hogy jelzi, hogy egy pasi nem közömbös számára?

Figyelt kérdés

Nekem valószínűleg elég rosszak az antennáim, mert volt már eset, hogy vagy többet gondoltam egy dologba, vagy nem vettem észre, csak amikor már késő volt.

pl.: Egyik kolléganővel anno beszélgettünk, és kaja is szóba került. Mondtam, hogy amit ő rendelt aznapra, abba ha lesz majd újabb ilyen rendelés, szívesen beszállok, mert még nem ettem ilyet, és megkóstolnám. Erre nekem le kellett mennem pár papírral a portára, és mire felértem, készített ki nekem kóstolót az asztalra.

Egyszer meg tejszínhabos volt a szám széle kávézásnál, ő meg fogta, és letörölte az ujjával. o.O

Na de van párja. Én meg azt hittem ezek alapján, hogy akar valamit.

A másik, hogy még mikor többet utaztam vonattal, volt egy kollégista társam (szomszéd lány), akivel folyamatosan együtt utaztunk. Ő folyton tanult, olvasott a vonaton (na nekem ez sose ment), ha beszélgetni akartam, akkor sokszor elintézte két szóval, mert hogy tanulnia kell. Meg koliban is amolyan "magamra záron az ajtót" típus volt. Reggel elment előadásra, este meg hazajött.

Erre később visszahallottam az egyik buliban (inkább olyan közös főzéses iszogatás volt), hogy én milyen vak vagyok, hogy nem kezdeményeztem, mert nagyon odavolt értem. o.O

Most mi van? Ennyire rosszul lennék bekötve?

/Ez csak két eset volt, de már egyik sem az első./

2016. febr. 15. 23:27
 1/6 anonim ***** válasza:
43%

Na szerinted

Szépen nézek, jobban odafigyelek magamra, szép ruhák

2016. febr. 15. 23:30
 2/6 anonim ***** válasza:
60%

Én mindig mosolygok ha tetszik valaki, érdeklődő vagyok, minden apróságra odafigyelek amit a pasi mondd vagy tesz, aztán akár napokkal később felhozom a témát és rákérdezek hogy mi ujság épp a téren. Ilyen apró figyelmességekből észre kéne vegye a pasi, hogy jobban érdekel, mint a többi.

De sokszor előfordult, hogy csak visszamosolygott, és megkérdezte, te erre hogy hogy emlékszel?? o.O

2016. febr. 15. 23:42
 3/6 anonim ***** válasza:

Na ez az előző 2 válasz szerintem nem volt túl konstruktív.

Legalábbis attól, hogy valaki csinosan öltözik, meg csak alapvetően lehet vidám természetű és ha amúgy meg barátok vagytok akkor teljesen normális, ha örül neked, az meg mindkét irányba, ha emlékszel a beszélgetéseitekre és felhozod témának valamikor máskor, szintén egy alap dolog.

De lehet én vagyok nagyon hozzá nem értő.

22/f

2016. febr. 16. 01:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy ez tényleg személyenként teljesen eltérő. Van, aki azt hiszi "küldi a jeleket", közben ugye semmi nem jön át. Pl. aki szép ruhát vesz fel, az valóban nem egy erős célzás, de továbbiakat is lehet barátkozásként értelmezni.

Egyébként a kérdező első történetét elég nehéz másképp értelmezni, minthogy kikezdett vele a nő. Azért ne törölgessem már egy kollégám száját, akivel nincs köztünk semmi! Hiába volt valakije, lehet, hogy egy szeretőt, hódolót akart szerválni magának, vagy ha bejön a dolog, akkor akár vált is.

Amúgy én is jóformán csak keresem a társaságát, kérdezgetem őt, meg észreveszem, ha valami változás van rajta. Néha bókolok, hogy de jó az új frizurája stb.:) Szerintem abból lehet még levenni valamit, hogy beszélgetés közben hogy néz rád a lány. Legalábbis ha tetszik a másik én eléggé vigyorgok. Általában eddig levették, hogy mi van. De aki visszahúzódóbb, kevesebb az önbizalma, valóban értheti úgy, hogy csak barátkozik a másik.

2016. febr. 16. 11:06
 5/6 anonim ***** válasza:

Én meg pont fordítva vagyok. A munkahelyen már 3 kollégámra gondoltam, hogy nem vagyok közömbös a számukra, erre kiderült, hogy csak flörtöltek velem... Nem azzal rohantam le őket, hogy szerelmes vagyok beléd, te is? Hanem, hogy több vagyok, mint kolléganő? Mert időnként nem értem őket. Valami ilyesmit kérdeztem.

Szóval, lehet, hogy tényleg nem veszed észre, hogy kiszemelnek, de ugyanakkor várni a lányoknak a sült galambot..., mert a vonatos várta, de nagyon. Akinek párja van és úgy flörtöl, azt meg nem kell komolyan venni. Ha akar valamit, akkor megmondja.

2016. febr. 24. 10:23
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a te antennádnan van a hiba.

Az első nagyon durván flörtölt, ilyeneket max kapcsolatban csinálnék.

A második meg biztos annyira szerelmes volt, hogy hozzád se mert szólni. Ez viszont az ő baja. Nem te tehetsz róla, hogy nem jöttél rá a semmiből.

2020. júl. 17. 00:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!