Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy pasinak csúnya a barátnője az lúzer?

Figyelt kérdés
Nem egyszer mondták rám hogy azért ilyen csúnya vagy kövér a barátnőm mert lúzer vagyok mert nem vagyok olyan sportos magabiztos határozott jó egzisztenciával rendelkező férfi aki jó nőt tudjon szerezni és ezért csak ilyen barátnő jut nekem
2016. febr. 14. 14:44
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Amíg neked tetszik a barátnőd, addig másnak nem nagyon van köze a választásodhoz. Meg egyébként sem.
2016. febr. 14. 14:46
 2/8 anonim ***** válasza:
Nem, az azt jelenti, hogy nem egy felszínes barom, csakhát te eleve lenézed a "csúnya nőket" úgyhogy neked nem csak a lúzerséged miatt nincs normális kapcsolatod
2016. febr. 14. 14:47
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
ha maga a pasi is annak tartja, akkor igen az.
2016. febr. 14. 14:48
 4/8 anonim ***** válasza:
27%
Épp ellenkezőleg! Minél rondább nőt tudsz összeszedni, annál menőbb arc vagy!
2016. febr. 14. 14:55
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ, hogy a pasi boldog-e vagy sem. Ha csak ágymelegítőnek tartja, meg azért, mert nem talál jobbat, akkor az. Ha boldog vele, akkor nem.
2016. febr. 14. 15:01
 6/8 anonim ***** válasza:
100%

Én mosolygok mindig amikor ilyen párokat látok. Az egyik kolegámnak nagyon kövér a barátnője, pedig a pasi irtó jól néz ki, magas, jóképű, kedves, nem beképzelt.

A barátnőjét már már 'irigylem', hisz biztosan mégiscsak tudhat valamit, ha ilyen pasit fogott - és meg is tudja tartani. Jól teszi.

Rám sokszor mondják, hogy szép vagyok meg jól nézek ki, de hiába, kettőnk közül én vagyok a nyomorult, mert én egyedül "ünneplek" ma, ők meg vendéglőbe mennek vacsizni.

Ha neked tetszik a barátnőd, ne hallgass senki véleményére. Szeresd, becsüld, tiszteld. Csak az a lényeg.

2016. febr. 14. 15:06
 7/8 anonim ***** válasza:

Figyelj már. Te az alapján akarsz párt magadnak hogy mások mit mondanak???? Akkor egy lúzer vagy.

Ha neked tetszik egy csaj attól mert teltebb,akkor járj vele,és ennyi. Nem kell másra hallgatni. De olyat nem mondunk egy nőre hogy kövér csak azt hogy telt alkat. Az meg hogy csúnya... Te látod csúnyának vagy más? Lehet ami nekik csúnya neked szép...nem??? Hát nem tudom de furán állsz a dolgokhoz. Én pont leszartam mindig is hogy ki mit mond. Ha nekem tetszik az a valaki akkor vele vagyok és ennyi. N/36

2016. febr. 14. 18:26
 8/8 anonim ***** válasza:
Az a lúzer akinek annyira nincs saját élete, hogy mások életével foglalkozik.
2016. febr. 20. 17:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!