Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egyetem alatt is képtelen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egyetem alatt is képtelen vagyok párt találni, utána már teljesen esélytelen?

Figyelt kérdés
2016. febr. 14. 12:34
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Hogy lányként vagyok rá képtelen, gondolom még rosszabb...
2016. febr. 14. 19:13
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Ja, hát ha lány vagy, akkor elég lenne csak egy kicsit kevésbé válogatósnak lenned.
2016. febr. 14. 19:21
 13/19 A kérdező kommentje:
A nulla számú kezdeményezőt nehéz kevésbé szelektálni.
2016. febr. 14. 20:08
 14/19 anonim ***** válasza:
50%
De ha azokat is a kezdeményezők közé számítanád, akik kezdeményeznek ugyan, de nem néznek ki elég jól számodra, akkor rögtön jóval több lenne nullánál.
2016. febr. 14. 20:09
 15/19 anonim ***** válasza:
Bizony, ne csak a jóképűeket vedd számításba.
2016. febr. 14. 20:23
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
Jaaa, hogy lány vagy. Akkor ez teljesen más szitu. A csajok esetében a válogatáson kívül csakis az introvertált személyiséggel lehet magyarázni, ha nem sikerül párt találnia az illetőnek. Utóbbi esetben próbálj meg először társaságot keresni. Egyetemi túrák, diákkör, rendezvények, rengeteg lehetőség, de nem elsősorban bulikra gondolok, mert oda egymaga nem szokott menni az ember. Előbbi esetben (válogatás) pedig ha a hozzád hasonló embert akarod megtalálni, akkor intenzívebben kell élni az életedet (több helyre menni) és ha nem ütöd meg az általad elképzelt ideális férfi mércéjét, akkor vagy változtatsz magadon (külső, stílus) vagy ha ez nem megy, akkor lejjebb adsz az igényeidből, ahogyan sok férfi is egészséges önértékelés birtokában ezt teszi. De szerintem FELESLEGES VOLT LEÍROM a fenti dolgokat, mert ha nem vagy kimondottan ronda, akkor lányként TUTI, HOGY HAMAROSAN LESZ BARÁTOD csak próbálj meg ÉLNI!
2016. febr. 14. 21:36
 17/19 A kérdező kommentje:
Ti mégis honnan tudjátok, hogy nálam ki kezdeményez meg ki nem? Mert szerintem fogalmatok sincs róla.
2016. febr. 14. 21:37
 18/19 anonim ***** válasza:

én kizárólag az egyetemen kívül ismerkedtem meg olyan férfiakkal, akikkel végül közel kerültünk egymáshoz. egyetértek az előző hosszabb válaszolóval, hogy élj aktívan. viszont ezt egyedül is csinálhatod.

vannak barátaid, akikkel el tudtok menni ide-oda?

2016. febr. 15. 08:29
 19/19 anonim ***** válasza:
és kopjatok már le erről a válogatás-témáról. akivel nem érzem jól magam, azzal nem lesz több tali, és ezt tanácsolom másoknak is.
2016. febr. 15. 08:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!