Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk nektek melyik kéne?

Figyelt kérdés

Egy 22 éves kb 165 cm 95 kg szép arcú formàsan dagi làny akivel jól eltudsz beszélgetni bàrmiről és jól érzed magad vele

Vagy

Egy 26 éves kb 170 cm 60kg nem szép arcú viszont jo alakú nő akivel nem érzed magad olyan jól mint a ducival

2016. febr. 14. 01:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
6%
Az amelyik legalább szóba állna egy olyan alacsony és ocsmány férfivel, mint én. Ja, ez egyikre sem jellemző, szóval bukta. Nincs olyan lány, akinek bejönne egy olyan alacsony és ocsmány férfi, mint én vagyok. Az egyetlen dolog, amit egy lányból ki tudok váltani az a hányinger.
2016. febr. 14. 09:20
 12/14 anonim ***** válasza:
A harmadik :)
2016. febr. 14. 10:49
 13/14 anonim ***** válasza:

Egyik sem, ha csak ez a kettő van akkor inkább maradok egyedül.

A husisak nem az eseteim, nem érdekel milyen tündérek, a 26 évessel meg max szexre jönnék össze.

2016. febr. 14. 11:07
 14/14 anonim ***** válasza:

165cm-hez 95kg az sehol se formásan dagi, az egyszerűen egészségtelenül kövér, elhízott biztosan nem kellene.

Randiztam már 170cm 85kg-os nővel, az is elég sok volt, pedig szeretem, ha van egy kis plusz.

Én inkább a másodikat választanám, mert arcra nem vagyok valami válogatós és ami másnap nem szép arcú, az nekem attól még tetszhet. Az is lényeges, hogy miért nem érzem jól magam vele. Ha kuka, ha bunkó, ha hisztizik, ha igénytelen, akkor a második sem kellene.

2016. febr. 14. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!