Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek van egyéniségük?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek van egyéniségük?

Figyelt kérdés

Hány olyan nő van, akinek van versenyszelleme, ambíciója,életcélja?

nem csak gyereket akar szülni, és boldog családot, hanem megküzdeni valamiért önmagáért, mint a férfiak többsége(már aki)

pont mint xéna.

Véleményem szerint ritkább az ilyen nő.

2016. febr. 12. 21:17
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, van életcélom, elveim, elképzeléseim, és ezek tartják bennem a lelket, mert a párkapcsolatok terén egy lúzernek számítok :D Az a benyomásom, hogy a férfiak nem szeretik az egyéniséggel rendelkező nőket. Nem tudom, hol szúrom el, de az elmúlt egy évben senki sem érdeklődött felém. Senki=0,0000 férfi. Azt érzem, hogy félnek tőlem... Nem vagyok egy "bedarálós domina", aki az intelligenciája köré csavarja az aktuális férfit, mert nem szeretnék senkit sem az ujjaim közé csavarni. Nem szeretnék megalázni és lealacsonyítani senkit sem. Lehet, hogy ez a baj. :D
2016. febr. 14. 22:51
 22/29 A kérdező kommentje:
De ez a nemsemmi, hogy az összes hapsi is maszkot visel(én is) mert ha tudják, hogy van olyan nő, mint te, aki "karizmatikus" attól félnek :D egy nő kegyetlenül megtudja alázni a férfit, ha akarja. Vagy egyszerűen csak túl nagy falat vagy, másnak, magyarán nem vagy "könnyű préda".
2016. febr. 15. 09:50
 23/29 anonim ***** válasza:
100%

Bocs, hogy nem válaszolok egyenesen a kérdésre, de ez egy érdekes ide kapcsolódó eset.

Én múltkor megsértettem egy férfi egóját. A saját kertembe kellett volna betolatnia az utánfutójával, hogy arról bepakoljuk a cuccot. Azt mondta nem tud utánfutóval tolatni, mondom: nem gond betolatok én.

Már itt a baj a nő léttel, hogy ezen egy átlagember röhög. Miért is?

Én a munkámból kifolyólag rengeteget kell, hogy tolassak utánfutóval, és ezt az illető férfiismerős tudta is ezt, mégsem engedte. Azt mondta le akarom őt égetni.

Nem tolattam be. Cipelhettem a szajrét az utcáról.

Na ezért nem találunk mi "karrierista pics@k" pasit.

2016. febr. 16. 20:20
 24/29 anonim ***** válasza:

# 23 Időpont ma 20:20 - Igen ez a hozzáállás nagyon ismerős. Nagyon kevés olyan férfit ismerek, aki nem így tekint rám, ha valami olyan dologban vagyok jó vagy jobb nála, amit inkább a férfiaktól várnak el, hogy jó legyen benne.

Mondjuk egyet ismerek, aki nem érzi cikinek, hogy a segítségemet kérje, mert elfogadja, hogy nem ért mindenhez (annak ellenére, hogy hasonló beállítottságú, mint én, de nem ugyanazon a területen vagyunk jók), és ezzel be is lopta magát a szívembe. Mert másképp állt hozzám, mint sok más férfi.

2016. febr. 16. 20:49
 25/29 A kérdező kommentje:
20#-as ne vedd sértésnek, de erről a Csúf Igazság című film jutott eszembe, annyira filmszerű amit leírtál..elég durva.
2016. febr. 16. 21:18
 26/29 anonim ***** válasza:
100%
#24 Mennyivel férfiasabb a te ismerősöd viselkedése, aki el tudja fogadni, hogy nem lehet mindenben jobb. Azért én is ismerek ilyet is, csak kevesen vannak. Igaz, sok az életképtelen nő, szóval azért nem meglepő, hogy egyeseknek vannak előítéletei. Nem meglepő, de nem fair.
2016. febr. 16. 21:36
 27/29 anonim ***** válasza:

Már mindig úgy fordul hozzám segítségért, hogy "te biztos hamarabb megoldod" vagy valami hasonló. :-)

Örülök, hogy ismerhetem, nagyon sokat segített a hozzáállásával, hogy ne adjam fel a sok másféle vélemény után. Főleg, hogy a családom sem túl támogató, ahova születtem.

2016. febr. 16. 22:10
 28/29 anonim ***** válasza:
Nincs.
2016. febr. 16. 22:14
 29/29 anonim ***** válasza:
100%
Pedig nem kéne félni tőlük :(
2016. febr. 17. 01:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!