Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyi idő után érvényesül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi idő után érvényesül kb. a kitettség elve?

Figyelt kérdés

Megismertem egy aranyos lányt nagyon bejön viszont azt mondta hogy nem vagyok az esete. Így közelébe próbálok maradni hogy érvényesüljön a kitettség elve.

"A kitettség elve azt mondja ki, hogy két ember párrá válásában a legeslegfontosabb tényező nem más, mint az, hogy mennyi időt töltenek együtt. Hányszor van alkalmuk beszélgetni, közös helyen lenni, ismerkedni. Minél többször, annál valószínűbb, hogy szimpatikussá válnak egymás számára, annál valószínűbb, hogy nem fog számítani a kor és magasságkülönbség."

Mennyi ideig kell várnom míg ez az elv érvényesül?

2016. febr. 12. 14:38
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha te vagy a világon az egyetlen férfi, akkor valószínűleg elég hamar. Egyéb esetben kb. soha, mivel úgyis van másik pasi.
2016. febr. 12. 14:41
 2/15 anonim ***** válasza:
ezt már nem először kérdezed, és gondolom azóta se sikerült megdugnod a lányt, úgyhogy hagyd ezt a fenébe
2016. febr. 12. 14:45
 3/15 A kérdező kommentje:
Akkor ez az elv nem érvényesül? Ilyen elv nincs is?
2016. febr. 12. 14:46
 4/15 anonim ***** válasza:
72%

Én a kitartottság elvében hiszek :$

N

2016. febr. 12. 14:50
 5/15 anonim ***** válasza:
100%

Annyira, de annyira szívesen felpofoználak most...

De, van ilyen alapelv, sőt a PUA csajozós módszerek is beválnak, meg van barátzóna, sőt a fogtündér és a húsvéti nyúl is létezik, ha erősen hiszel benne.

2016. febr. 12. 14:51
 6/15 anonim ***** válasza:
100%

Az, hogy mennyit találkozol valakivel, csak akkor számít, ha amúgy is szimpatikus vagy neki és bejössz.

Ha ez nincs meg, akkor akár össze is zárhatnak vele, akkor sem fog összejönni vele.

Amúgy miféle elv ez, hol hallottad ezt a marhaságot?

2016. febr. 12. 14:55
 7/15 anonim ***** válasza:
73%
Minden elv és szabéály alól van kivétel. Cseszheted az elvet, ha merőben más a világotok, gondolkodásotok. Akkor nem jöttök össze.
2016. febr. 12. 15:03
 8/15 A kérdező kommentje:
Szimpatikus vagyok neki pont emiatt mondom. Hányszor hallani olyat hogy nem volt az esetem de mégis megszerettem egy idő után
2016. febr. 12. 15:18
 9/15 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt az elvet csak úgy hasraütésszerűen kitalálta valaki, hogy erről emlékezzenek rá :D Ilyesmi nem létezik.
2016. febr. 12. 15:26
 10/15 A kérdező kommentje:
Ti ilyenről nem hallottatok?
2016. febr. 12. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!