Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek a következő 6...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a következő 6 csoportból melyiknek a legnehezebb ma párt/szexpartnert találni? - Dagadt férfi - Buta férfi - Alacsony férfi - Dagadt nő - Buta nő - Alacsony nő

Figyelt kérdés
A válaszba kérlek írjátok be a nemeteket és korotokat is.

2016. febr. 8. 21:42
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:

Sorrendben a legnehezebbtől:

1. Dagadt férfi

2. Alacsony férfi

3. Buta férfi

4. Dagadt nő

5. Buta nő

6. Alacsony nő

2016. febr. 9. 10:32
 22/25 anonim ***** válasza:

Kérdés, a butát hogy értjük. Van olyan buta ismerősöm, aki minden ujjára 10 nőt megkaphat, mert épp most az ő külseje az aktuális tutipasi, de ha mondjuk egy szellemi fogyatékos szinten butáról beszélünk, az már teljesen más.

Ha a férfi nagyon alacsony, és a butára nemcsak a buta+szocializálódni ilyen-olyan dolgok miatt képtelen embereket értjük, akkor sztem az alacsony férfinek.

De ha így jobban belegondolok, tényleg nem mindegy, mennyire dagadt vagy mennyire alacsony az adott ember. 3mászás súlycsoportban nő is annyira tud szexpartnert találni, mint a pasas...

2016. febr. 9. 14:41
 23/25 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Meglepve tapasztaltam, hogy meglehetősen sok nő írta a buta férfit. Sztem a férfiak megerősíthetik, hogy ez egyszerűen nem igazolódik az életben, sőt nem tudom, hogy kapott-e bármelyikünk is az életben olyan visszajelzést, hogy ilyen problémák miatt nem kellettünk bárkinek is, de cáfoljatok meg kérlek.

Amúgy a kérdésben nem szélsőségekre kell gondolni.

2016. febr. 9. 20:37
 24/25 anonim ***** válasza:
Egyértelműen az alacsony önértékelésű férfi. Ja, hogy ez nem volt a kategóriák között felsorolva? Akkor is!
2016. febr. 9. 21:30
 25/25 A kérdező kommentje:

Az alacsony önértékelés egyszerűen nem releváns.

Egy alacsony önértékelésű, de szép vékony lányt mindig ugyanúgy dugni fognak, mintha nem lenne önértékelési zavara.

Egy magas és kigyúrt srácra mindig tapadni fognak a nők, teljesen mindegy, hogy milyennek látja, érzi magát.

Az emberek felszínesek és valójában sosem a másikra kíváncsiak, hanem arra, hogy mit érhet/jelenthet számukra a másik értékei, tulajdonságai.

2016. febr. 9. 22:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!