Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sok fiú miért hiszi azt hogy ha minden lányra privát levelet ír az automatikusan ismerkedni fog vele?
Néha olyan jó lenne, ha teljes mértékben felcserélődnének a szerepek a gyerekszülést leszámítva. Elég lenne úgy egy évre.
Egyébként én nem vagyok sem felháborodva és lányokra is ritkán irkálok, akkor is max. azért, hogy kérdezzek valamivel kapcsolatban.
Feltehetően azért esik rosszul sokaknak mert kellemetlen a visszautasítás vagy lekoptatás. De ti lányok honnan is tudnátok...
1-es...Mert a lányokat senki sem utasítja vissza szerinted?Ezt Te sem gondoltad komolyan... :D
Sunshinedoll-Ki ez a Dominik akit emlegetsz?Ma már 2 kérdésnél láttam hogy említed, pusztán kíváncsi vagyok.Valami gyk-s arc?
5-ös.
Tényleg?A nőket is visszautasítják,és mégis kik?
Jaaa,hogy a legnagyobb bunkó,alfahím gyerek,akinek van 100 másik nője,és már unja a nőket kb.
Hát igen,nagyon sajnállak,de tényleg...
Engem ne sajnálj.Én meglátom a saját hibáimat és nem másokra mutogatok... :)
Én sem sajnállak téged, pedig a beszűkült látásmódod és az ahogyan a dolgokat/embereket értékeled tényleg szánalomra méltó.
Igen a nőket is utasítják vissza, Én is utasítottam már, nem vagyok bunkó, nem tartok 100 csajt.Korrekt vagyok, minőségemmel tisztában és felnőttként kezelem az emberi kapcsolataimat.
nem hisszük. Csak képzeld, van pasi, aki őszinte céllal ir, és arra nem jön semmi. Van, akinek 100 levelére nem jön válasz. De ha őrá ir dagadt, ronda nő, azoknak mind válaszol, még akkoris ha nincs értelme, csak nem akarja megbántani a másikat.
Látod kérdező, EZ AZ, amit honnét is tudnátok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!