Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 évesen nagyon gáz hogy még nem volt párkapcsolatom?
Figyelt kérdés
Pedig elvileg nem vagyok csúnya, vagyis a fiúk akikkel randiztam azt mondták hogy szép vagyok. De egy idő után még is lekoptattak, mindenféle indok nélkül. Talán az lehet velem a baj hogy nem vagyok egy bőbeszédű, nagymenő lány?2016. febr. 8. 09:04
1/8 anonim válasza:
Nyugi 24 vagyok szintén, 3 éve nem volt normális párkapcsolatom, csak ilyen futók, de utóbbi időben az sem. Zárkózott lettem meg depressziós, előtte benne voltam minden hülyeségben most viszont egyetemre járok inkább arra próbálok fókuszálni, ajánlom neked is találj valami célt magadnak ami maradandóbb mint egy mai párkapcsolat.
2/8 anonim válasza:
Egyáltalán nem gáz, majd jön, ha jönnie kell, ne ezen görcsölj, attól nem lesz jobb.
4/8 anonim válasza:
Csak akkor gáz ha te magad annak érzed.
Ha állításod szerint nem a külsőddel van a gond, akkor csak is a belső lehet a bibi. Vizsgáld meg magad és az eddigi tapasztalataidat és vond le a következményt.
5/8 anonim válasza:
Ne mondj ilyet neki... A belsőjével sem kell bibinek lennie... Egyszerűen még nem találkoztál olyannal, akivel összeilletek... Nem törvényszerű, hogy bármi baj lenne veled...
6/8 anonim válasza:
Nekem 24 evesen volt az elso komoly kapcsolatom
7/8 anonim válasza:
Nekem még 29 évesen sem volt még kapcsolatom. Mondjuk nekem azért, mert alacsony vagyok és ocsmány, de olyan szinten, hogy egy lány sem képes elfogadni a külsőmet.
8/8 anonim válasza:
Én 21 leszek, és még nekem se volt kapcsolatom, és én gáznak érzem. Szeretnék, de aki nekem tetszik, annak én nem, akinek én tetszem, az nekem nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!