Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, kizáró ok, ha a férfi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, kizáró ok, ha a férfi vékony? 178 cm,62 kg

Figyelt kérdés
Tegyük fel, hogy más különösebb probléma nincs vele, a személyisége jó, a stílusa is megfelelő a számotokra, arcra átlag.
2016. febr. 7. 20:21
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
nem, de a kövérség nagy hátrány.
2016. febr. 7. 21:02
 12/18 ugyisittvagyok válasza:
ember vagy te egyáltalán? :D
2016. febr. 7. 21:27
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Tapasztalataim alapján a nők szerint inkább látszódjon a férfi összes bordája, minthogy 5 kilóval több legyen a kelleténél. Simán nyerő lehetsz.
2016. febr. 7. 21:30
 14/18 anonim ***** válasza:
91%

Miért lenne kizáró ok? Még ha le is pontozták az eddigi normális válaszokat...

Vannak, akiknek pont a vékonyabb pasik jönnek be. Mondjuk, te már egy kissé túl vékony vagy, de szerintem még mindig jobb az 5-10 kg mínusz, mint a 10-20 kg plusz.

Egyébként az én barátom is hasonló alkatú: 175 cm, 60 kg. Kilátszanak a bordái, vékony a lába, de a combja izmosabb, a karja pedig nagyon szépen kidolgozott, mivel minden nap fekvőtámaszozik.

Másoknak meg pont a macis testalkat a nyerő, de hát ízlésekről felesleges vitatkozni.

2016. febr. 7. 21:47
 15/18 anonim ***** válasza:
Én is ilyen adottságokkal rendelkezem (176 cm, 63 kg), és a nők levegőnek néznek. Emiatt persze teljesen magamba vagyok fordulva, így én vagyok a munkahelyemen a csendkirály bajnok. Ez egy ördögi kör sajnos. De én már kezdem elfogadni, hogy nem fogok tetszeni soha senkinek.
2016. febr. 7. 21:52
 16/18 anonim ***** válasza:

Olvasva a kérdést két dolog lehetséges: vagy magasvékonyfaketroll kérdés, vagy a kérdező most fog életében először kimenni az utcára.

Napi szinten látok párokat az utcán, 90%-uknál a férfi magas, vékony, mellesleg jóképű.

2016. febr. 7. 22:18
 17/18 anonim ***** válasza:
Én csak 164 vagyok, de csak emiatt vissza utasítani valakit, jó nagy hülyeség lenne....
2016. febr. 7. 23:13
 18/18 anonim ***** válasza:

# 15

Semmi köze ennek a magasságodhoz/súlyodhoz. Én 170 vagyok, és voltam tiniként 50 kg alatt is (most 70 vagyok), és sok barátnőm volt. A legjobb dolog amit tehetsz, ha megpróbálod reálisan nézni magad és kijavítani a külső és szociális hibáidat. Én is ezt teszem, most is járok bőrgyógyászhoz kezelésekre. Tudom, hogy nem leszek sohase tökéletes, de törekszem a maximumra és ez elég.

2016. febr. 8. 23:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!