Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet, hogy nem kéne tovább foglalkozni ezzel a lánnyal?
Én 18 éves vagyok,a lány 16.Szóval lehet,inkább a tini párkapcsolatok kategóriába kéne ezt írni,csak ott nem adnak normális választ.
Van egy lány,aki régebben tetszett,próbáltam is vele beszélgetni Facebookon,de nem nagyon érdekeltem.De a beszélgetéseinket elküldte egy gyereknek.
Az a gyerek régen a barátom volt,de azóta sokszor kicseszett velem.Engem az is zavart,hogy tudnia kell,hogy mit beszélgetek azzal a lánnyal.De még a szalagavatómon is azért nem táncolhattam,mert még a táncpartnerem is elvitte,pedig 10.-es.
De most ez a lány elkezdett érdeklődni irántam.Többször beszéltem vele órákat a Facebookon és nagyon kedves.Megértjük egymást.Lehetne köztünk valami.De láttam az iskolában,hogy azzal a gyerekkel beszélt.Barátok.Attól félek,hogy megint elmondja annak a gyereknek,hogy mit beszélgetek vele.Mi van akkor,ha a bizalmas dolgokat is elmondja neki?Vagy,ha eljutunk odáig,az intim dolgokat is elmondja?
Vagy az a gyerek teletömheti a fejét rólam hűlyeségekkel,hogy ellenem hangolja.Nem akarom,hogy vele barátkozzon az a lány.Nem tudom,hogy merjek e bízni benne.
Tégy egy próbát ezzel a lánnyal aztán kiderül. :)
A sráccal nem igazán tudsz mit kezdeni. Nem tilthatod meg a lánynak kivel barátkozzon. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!