Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg sok férfi számára...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg sok férfi számára hihetetlen, hogy egy nőnek is lehet problémája az önbizalmával?

Figyelt kérdés

Valamelyik nap olvastam egy kérdést, hogy valami tanulmány szerint, minél kevesebb pozitív visszajelzést kap egy férfi a nőktől, annál kisebb lesz az önbizalma. Miért hiszik azt sokan, hogy a nőkre ez nem igaz? Miből gondolják, hogy ők folyamatosan kapnak visszajelzést arról, hogy tetszenek valakinek? Miért gondolják, hogy egy nő akkor is elhiszi, hogy kívánatos, ha már réges régen nem volt senkivel?

Egyáltalán: miből gondolják, hogy a nők úgy működnek, hogy mindentől függetlenül vonzónak találják magukat, miközben semmi visszajelzést nem kapnak erről?

(Hagyjuk a hülyeséget, hogy minden nőt napi 50 fickó szólít le, meg egyszerre 12 udvarol neki, mert nem igaz.)

2016. febr. 6. 12:57
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
Én nem is azt mondtam, hogy 30-an próbálkoznak nap szinten a nőknél, viszont hébe-hóba 10000%, hogy akad 1-1 próbálkozó. A férfiaknál még ez az 1-1 próbálkozó sincs meg, így ha mi nem kezdeményezünk, akkor soha nem lesz barátnőnk. Ennyi... Elég csak megnézni a társkereső oldalakat. Én egyszer beregisztráltam lányként, nem is valami szép nőről tettem ki fotót, és fél percen belül már 2 levelet is kaptam. Ha viszont férfiként regisztrálok be, senki se érdeklődik utánam.
2016. febr. 6. 15:30
 12/21 anonim ***** válasza:

Senki nem állítja, hogy napi 50 férfi próbálkozna nálatok, de heti 1-2 biztosan van. Ha nem más, hát akkor én...

Ha nektek évi 100 férfi nem elég, hogy el tudjátok egynél kötelezni magatokat akkor nem bennünk van a hiba, bocs.

2016. febr. 6. 15:32
 13/21 A kérdező kommentje:
Heti 1-2 sem reális a legtöbb nőnél, havi 1-2 talán, de az sem biztos, sőt.
2016. febr. 6. 15:37
 14/21 anonim ***** válasza:

Most ne a ronda nőkből induljunk ki, ha kérhetem.

Amúgy meg ne panaszkodjatok már. Voltaképp semmi gondotok nincs csak kinézni valahogy várni a sült galambot ami érkezik is csak az egyik túl rágós, a másik nem elég finom...

Férfiként kb. meghalnátok.

2016. febr. 6. 15:42
 15/21 anonim ***** válasza:

"Errefelé az az általános nézet, hogy minden egyes nőnél napi 30-50 pasi próbálkozik, az állandó 10-15 udvarló mellett, ami eléggé távol áll a valóságtól. Csak azért írtam oda, mert így tök felesleges ezzel érvelni "

Sokan írják ezt, random költői túlzásként. De a lányoknál tényleg többen próbálkoznak. Egy átlagos lánynál havonta több, mint 1-2. Pár "senkineknemkellek" lány barátomnál közösen megnéztük a bejövő üzeneteket és tádám, mindnél jó pár srác próbálkozott.

A férfiakra jellemzőbb, hogy akarnak egy gyors menetet és kész. A nők nagyobb részénél ez a dolog nem áll.

A férfinak siker, ha sokszor kap szexet. A nőknél általában már az is elég, hogy jó pár pasi csorgatja utánuk a nyálát és mehetnek a barátzónába.

2016. febr. 6. 15:58
 16/21 anonim ***** válasza:

Az önbizalomhiány nem csak abból adódhat, hogy hányan szólítják le meg hányan nem... Adódhat múltbéli dolgokból, karrier, család, lelki problémák miatt... Ha öten megnéznek a metrón, nekem attól még nem lesz több önbizalmam, mert nem figyelek fel ezekre, ha mondjuk akörül forognak a gondolataim, hogy a családom utál és hogy nincs egy barátom se, stb.

Meg lehet nézni, hányan önbizalomhiányosak párkapcsolaton belül is. Én pl. néha nem hinném el, ha százan mondanák, akkor sem, azt, hogy szép vagyok. Vannak ilyen nők.

2016. febr. 6. 16:55
 17/21 anonim ***** válasza:

"Én pl. néha nem hinném el, ha százan mondanák, akkor sem, azt, hogy szép vagyok."

Én személy szerint azért írtam, hogy elhiszem, csak épp nem értem, hogy mégis miért.

2016. febr. 6. 17:04
 18/21 anonim ***** válasza:

Mert nem látjuk magunkat szépnek. Mert azt gondoljuk, hogy csak jófejségből mondják. Mert az hisszük, csak hazudnak, csak hogy egy menetre megkaphassanak. És még millió oka lehet.

Az önbizalmat szerintem mindenkinek magának kell elkezdenie, nem másokra alapozni. Azért is hívják ÖNbizalomnak; csak az egyénen múlik, nem máson. Szerintem.

2016. febr. 6. 17:08
 19/21 anonim ***** válasza:

Kicsit olyan, mintha azt mondogatnátok, hogy nincs gravitáció... Mások biztos jófejségből mondják, hogy azért maradunk a földön és csak hazudnak.

Az önbizalmat pedig mindenki másra alapozza. Társas lények vagyunk, külső hatásokat fogunk fel. Senki sem látja magát attól szépnek, hogy beáll egymaga a tükör elé és tádám, szépnek látja magát.

Aki pedig komolyan úgy gondolja, hogy mindenki jófejségből tartja szépnek és hazudik, ott az önbizalom hiánya a legkisebb probléma.

2016. febr. 6. 17:19
 20/21 anonim ***** válasza:
Jó, csak tudod az em mindegy, hogy ki bókol nekünk; a fogatlan buta 70 éves alkesz Bélabácsi a szomszédból, vagy mondjuk egy igényes, jó kiállású, nekünk is legalább kicsit tetsző férfi.
2016. febr. 6. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!