Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
36 évesen, ilyen életvitellel lehet még komoly kapcsolatra szert tenni? 36/f
Szóval tegyük fel, hogy úgy 18 éves korotoktól csak szex kapcsolataitok voltak, meg több egy éjszakás és sok sok nőt vittetek haza amiről nagyon sok barát ismerős is tud.
És elég rossz hírek terjedtek el rólatok mindenfelé.
De szeretnétek végre komoly kapcsolatot, együtt élni, gyermeket szóval a szokásos.
És az ismerősi körben nem is akar senki semmi komolyat tőletek mert nem hisznek nektek.
36 évesen már késő?
Inkább ne is törekedjek komolyabbra, családra meg hasonlókra?
Akinek ennyi éven át nem volt komoly kapcsolata, annak már nem is lesz.
Találhatsz olyan nőt, akit elveszel, szül neked gyereket, de ha jön egy friss pu.nci, mindig fel fog benned támadni a vadászösztön.
Lehet itt írni, hogy én bele tudok nyugodni, ha mással is kefél a párom... de a valóság az, hogy az ilyen pasi pár éven belül talál olyat, aki fiatalabb, vékonyabb, vonzóbb szexuálisan, és ész nélkül fogja otthagyni érte a családját.
A hűség az olyan, hogy vagy képes rá egy férfi, vagy nem.
Te nem vagy ilyen.
A másik fele: sajnos a személyes tapasztalatom az, hogy ott van bibi a pasival máshol is, ha még egy se volt ennyi nő között, aki meg akart volna fogni. Mert ha egy nő mindent bevet, akkor igenis lett volna már egy-két éves kapcsolatod.
De téged hagynak a nők elúszni, nem akarnak visszatartani.
Volt már több olyan pasim (fiatalon, kíváncsian, és érett nőként is), aki arra verte magát, hogy ő mennyi nőt levett a lábáról. És sajna kiderült, hogy inkább úgy kéne fogalmazni, hogy nem talált olyat, akinek hosszú távon kellett. Mondjuk ezek a pasik az ágyban sem voltak odaadóak, nem sokat tudtak nyújtani azokhoz képest, akik egy nő mellett kaptak 5-10 éves kiképzést.
A 35 fölötti, elvált férfiak a legjobbak az ágyban, bárki bármit mond.
Nekem se kellett az első alkalom után az ilyen don juan, nagyon gyorsan leépítettem, és jöhetett a következő.
Kérdező: tudod, akinek nem inge, nem veszi magára.
De az tény, hogy én már ki sem kezdenék olyannal, akiről tudom, hogy ilyen kis pi.nabubus, mert sosem fog tudni uralkodni a farkán.
A tapasztalatlan lányokat be lehet etetni, meg szerelmes lesz, és mindent elnéz, de ettől kap ez a fajta csak igazán vérszemet, és félrelép.
Azt meg mérlegeld, hogy idővel egyre nevetségesebb lesz melletted egy tapasztalatlan 20 éves, és egyre kevesebb csinos, független, korban hozzád illőből tudsz válogatni.
Egyre nehezebb ismerkedni, szerintem te is most csak ezt érzed.
Lassan 40 leszel, kitör rajtad a kapuzárási pánik, most akarsz családot, amíg nem késő... de igen rövid időn belül elvisz a véred, és tönkreteszed a gyerekeid életét.
Egy-két gyerekre fizeted a gyerektartást, idősebb is leszel, még kevésbé leszel vonzó célpont a nőknek.
Inkább hagyd a fenébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!