Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnál kerekesszékessel? És komoly kapcsolatra is kész lennél vele?
Nekem gondot okoz az akadálymentesítetlen helyzet, szóval egy kerekes székkel nehezebb közlekedni, elbírok max. 29kg-ot, le van tesztelve, én 50-52kg között mozgok, és vagyok 151cm magas. Most vettem lakást hitellel, nekem nem gond, hogy nincs akadálymentesítve, mert nem vagyok mozgássérült, de ha komoly kapcsolat, akkor hosszú táv, akkor az összeköltözéssel is jár (komoly kapcsolatban nincs külön lakás), ami nekem most, és még néhány évig igenis problémát okozna, nem tudnám a hitellel terhelt ingatlanomat gyorsan eladni, hogy megoldjuk az összeköltözést egy akadálymentesített épületben.
Szívesen barátkozom mozgássérültekkel, nem az a probléma, de nem tudnám gyorsan átszervezni az életemet egy komoly párkapcsolathoz velük. Sajnálom, ha ez valakit zavar.
Nem, nem vallalnam be mert imadok elni es utalok minden fajta felelosseget, szamomra egy macska gondozasa is nehez lenne, nemhogy egy embere:-)Ezert nincs macskam, gyerekem, viragom....
Masreszt nagyon aktiv vagyok, imadok jonni menni de nem tudok masokrol gondoskodni, szoval sztem ez egy karitativ karaketrnek jo lenne, de en ennyire jo ember nem vagyok:-)
Norbyy1, igen, de látod, ott is megvan ez, hogy nem tud neki eléggé segíteni, bár őket szemmel láthatóan ez nem zavarja, vagy nem mutatják, engem zavarna, mindig meg kellene várni az alacsony padlós járatokat, vagy külön autót rendelni, ha valahova ilyen nincs, megtanulhatok vezetni, de pl. akármilyen autót már nem vehetnék, és lehet, hogy pont emiatt kellene drágábbra gyűjteni. Ha valahol csak lépcső van, én segítség nélkül nem tudnám emelgetni. Fizikailag vagyok rá képtelen.
Biztos vagyok benne, hogy nem egyszerű így az élet, és rákényszeríthet még engem is a sors, de most nem vagyok abban a helyzetben, és amíg nem szükséges, én nem mennék bele önként. Majd ha rákényszerít az élet, megoldom valahogy, de most nagy tehernek érezném.
Szerintem attól függ mennyire kedvelném meg mint embert...beleszeretnék e... Igazából ugyanazok az elvárások mint egy nem kerekesszékesnél. Az az igazság akiket eddig láttam azok mind annak ellenére hogy ilyenben ültek, roppant pozitívan álltak mindenhez. Ez nekem szimpatikus volt nagyon. Szóval a válaszom mindkettőre az hogy nem kizáró ok a kerekesszék.
33f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!