Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van itt olyan lány ki szereti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan lány ki szereti a tort paszulyt sült szalonnával?

Figyelt kérdés
2016. jan. 30. 23:51
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:

Mindent elsöprő hatása lesz. :D

Kicsit fellibben a paplan. :D

Ha meg a fing fétist szereted, ellenállhatatlan lesz a forró északi szél, amely az orrod alatt végigsöpör. :D

2016. jan. 31. 00:11
 12/31 Noblesse Oblige ***** válasza:

Special skill: nem "gáz" nekem a bab, és káposzta. Szóval engem nem zavar. Viszont a tojásos ételekkel vigyáznom kell :|

De most nézem a receptet, és azt nem tudom, hogyha nincs botmixerem pürésíteni, akkor azt villával is megoldhatom? Amíg nem létezett botmixer addig hogyan készítették? :o

2016. jan. 31. 00:18
 13/31 A kérdező kommentje:

szerintem, semmi rossz ebben kicsit groteszk :)) de ez a valóság :P

szerintem ezek is változatosabbá tehetik a mindennapokat :P, és ha nem lenne talán hiányozna is :)... ezek a dolgok rávilágítanak, hogy mindenki csak egy ember nem különleges lény .... de ettől még különlegesebb ha szereted a másikat akkor a párod sokkal szebben szól mint más :))))

2016. jan. 31. 00:20
 14/31 A kérdező kommentje:

ilyen típusú krumpli törővel is meg lehet törni

[link]

vagy villa is jó de azzal nehezebb

2016. jan. 31. 00:21
 15/31 Noblesse Oblige ***** válasza:

Köszönöm kérdező!

Holnapra megvan az ebéd (már be is áztattam a babot).

Én nagyon szeretem a babos ételeket. Pl chilis babot, le szoktam főzni egy jó adagot, és egész héten elélek rajta. Vagy ott van a Jókai bableves... nyammi....

2016. jan. 31. 00:26
 16/31 A kérdező kommentje:

ne felejt el róla a sült hagymát :p és a bőrével megcikkezve serpenyőben sütött szalonnát :)

ha van akkor friss puha kenyérrel edd :)) ( kézzel vagy villával mártogasd a kenyeret)

mellé még nagyon finom a savanyú uborka vagy hagyma /újhagyma

2016. jan. 31. 00:31
 17/31 A kérdező kommentje:

barna szárazbabbal ecettel savanyítva nagyon finom bab levest lehet készíttetni

mikor kész a tányérodba kenyeret dobálsz és bekalandozod

e mellé is nagyon finom a zöld hagyma vagy normál hagyma :D

vagy ugyan ez zöldbabbal sima vagy rántásos változatban :)

2016. jan. 31. 00:36
 18/31 Noblesse Oblige ***** válasza:

A kenyér friss lesz, most kell hozzá. Szalonánk nincs, de van csípős kolbi, most azzal próbálom ki (fő a kreativitás!), oké akkor még lesz hozzá pirított hagyma is!

Majd holnap megírom hogy ízlet! (imádom a magyar konyhát!, rá sem jöttem mennyire szeretem, míg hosszabb időt kinn kellett töltenem... majd meghaltam egy jó lecsóért!)

2016. jan. 31. 00:36
 19/31 A kérdező kommentje:

de szinte minden héten készítek 1-2x hagymás babot :)

egy sörrel nagyon jó főleg egy Budspenceres film mellet :D.

2016. jan. 31. 00:38
 20/31 Noblesse Oblige ***** válasza:
hmmmm... ne folytasd kérdező, mert csorogni kezd a nyálam! :P
2016. jan. 31. 00:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!