Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van itt olyan lány ki szereti a tort paszulyt sült szalonnával?
Mindent elsöprő hatása lesz. :D
Kicsit fellibben a paplan. :D
Ha meg a fing fétist szereted, ellenállhatatlan lesz a forró északi szél, amely az orrod alatt végigsöpör. :D
Special skill: nem "gáz" nekem a bab, és káposzta. Szóval engem nem zavar. Viszont a tojásos ételekkel vigyáznom kell :|
De most nézem a receptet, és azt nem tudom, hogyha nincs botmixerem pürésíteni, akkor azt villával is megoldhatom? Amíg nem létezett botmixer addig hogyan készítették? :o
szerintem, semmi rossz ebben kicsit groteszk :)) de ez a valóság :P
szerintem ezek is változatosabbá tehetik a mindennapokat :P, és ha nem lenne talán hiányozna is :)... ezek a dolgok rávilágítanak, hogy mindenki csak egy ember nem különleges lény .... de ettől még különlegesebb ha szereted a másikat akkor a párod sokkal szebben szól mint más :))))
Köszönöm kérdező!
Holnapra megvan az ebéd (már be is áztattam a babot).
Én nagyon szeretem a babos ételeket. Pl chilis babot, le szoktam főzni egy jó adagot, és egész héten elélek rajta. Vagy ott van a Jókai bableves... nyammi....
ne felejt el róla a sült hagymát :p és a bőrével megcikkezve serpenyőben sütött szalonnát :)
ha van akkor friss puha kenyérrel edd :)) ( kézzel vagy villával mártogasd a kenyeret)
mellé még nagyon finom a savanyú uborka vagy hagyma /újhagyma
barna szárazbabbal ecettel savanyítva nagyon finom bab levest lehet készíttetni
mikor kész a tányérodba kenyeret dobálsz és bekalandozod
e mellé is nagyon finom a zöld hagyma vagy normál hagyma :D
vagy ugyan ez zöldbabbal sima vagy rántásos változatban :)
A kenyér friss lesz, most kell hozzá. Szalonánk nincs, de van csípős kolbi, most azzal próbálom ki (fő a kreativitás!), oké akkor még lesz hozzá pirított hagyma is!
Majd holnap megírom hogy ízlet! (imádom a magyar konyhát!, rá sem jöttem mennyire szeretem, míg hosszabb időt kinn kellett töltenem... majd meghaltam egy jó lecsóért!)
de szinte minden héten készítek 1-2x hagymás babot :)
egy sörrel nagyon jó főleg egy Budspenceres film mellet :D.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!