Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel jobbak más lányok, mint én?
Egyszerűen nem értem. Teljesen depressziós vagyok emiatt, hogy engem senki nem szeret, soha senkinek egyetlen jó szava nem volt hozzám. Soha senki nem mondta még, hogy szeret, soha nem akartak nekem jót. Sokan azt mondják, hogy mindenkinek az jár, amit megérdemel. Én mivel érdemeltem ezt ki? Nem gondolom magam rossznak, nagyon jól érezném már magam attól is, ha valaki csak meghallgatna, vagy elhívna valahová. Rendes, egyszerű lány vagyok, tervekkel a jövőmet tekintve. Jól tanulok, kedves vagyok az emberekkel, nem vagyok lenéző a pasikkal, vagy flegma, mindenki kaphatna esélyt, nyitott vagyok. Vannak hobbijaim. De pl van egy srác, közös a zenei ízlésünk, vannak közös barátaink. Én azt hittem lehet több, de szexnél több semmi. És nem értem miért -nem, nem adtam magam hamar, és nem vagyok együgyű tini..
Minden barátomnak van valakije, én vagyok a bandában az egyetlen, akinek senkije nincs.
Itthon is csak azt kapom, hogy semmire sem vagyok jó, sehol nem kapok megerősítést. Tanulnom kellene az érettségire, de csak sírással telnek a napjaim, és csak arra tudok gondolni, hogy minek tanulok, ha senkinek se, vagyok jó. Senki észre sem venné, ha eltűnnék a földről. Senkit nem érdekel, hogy mit érzek, vagyok mire lenne szükségem. Senki nem akar velem lenni, és ettől nagyon rosszul vagyok. Minden este sírva alszom el. Úgy érzem, sokkal jobban tudnék teljesíteni, ha lenne mellettem valaki. Nagyon hiányzik, hogy legyen egy fiú velem, aki szeret, történjen bármi.
Járok bulizni, de ott nem igazán lehet ismerkedni, hangzavar van, oda csak táncolni járunk a barátaimmal. Nem vagyok csúnya sem, átlagos vagyok. És szoktam beszélgetni fiúkkal, de valami gond lehet velem, ha nem akarnak tőlem semmit. Nagyon zavar, és megint csak stresszes vagyok ez az egész miatt...
Ti hogy vagytok ezzel? Hogy lépjek ezen túl? Teljesen eltereli a figyelmem, és elszomorít... :(
19/L
Érettségi miatt kénytelen vagyok magam lekötni. Csak amikor eszembe jut, akkor olyan rossz.
És igen, van jó pár privát. Nem gondoltam, hogy az emberek itt is ismerkednének :D
Nagyjából átérzem a problémádat,mert pont ugyanez volt nálam is otthon.Nekem nem kellett testvér ahhoz,hogy a szüleim földbe döngöljenek,hogy jajj bezzeg a nemtomki milyen okos.Ott volt a végtelenségig maximalista kuzinom,akivel ég és föld vagyunk.Na,ő volt a szint!Én is pontosan ugyanezt éreztem anno és nekem 1,5 főiskolán töltött év kellett ahhoz,hogy hellyel-közzel,de elfogadjam magamat.Megjegyzem,két hetente járok csak haza,valamikor három.Sokat is lendít a dolgon.
A kérdésre válaszolva:nem vagy rosszabb másnál,csak jóval több negatív megerősítést kaptál rövidke életed során,mint jót.Nagyon nagy melóval,de fel lehet építeni egy egészséges önérzetet.Bár lehet,neked is az fogja megadni,ha elmész egyetemre/főiskolára és olyan ritkán jársz haza,amennyire csak tudsz.
Még nem találtad meg az igazit. Ne aggódj, eljön majd az is. Ő majd fogja mondani azt hogy SZERETLEK!
Még fiatal vagy, előtted az élet és a lehetőség, a szerelem.
Csak ne légy elkeseredett.
Nekem van mindenem - diploma, állás, lakás, mégis egy nagy halom szerencsétlenségnek érzem magam. Én is egyszerűen azért, mert egyedül vagyok.
Múltkor beszéltem egy lánnyal, állítólag túl görcsösen akarok barátnőt és ez érződik rajtam... Ha tényleg így van, ez el tud riasztani sokakat, gondolom. Talán nálad is ez a helyzet. Egyelőre még nem tudom, hogyan keveredhetnék ki belőle, nem tudom, mit tanácsolhatnék neked azon kívül, hogy bízz magadban és előbb-utóbb szembejön az, akire szükséged van.
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!