Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem csinál valaki a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem csinál valaki a gyakorikérdésekhez valamilyen társkeresőt?

Figyelt kérdés

Akár egy egyszerű weboldalt, akár egy google dokumentumot, akár egy kérdést, ahova fiúk és lányok próbálhatnak ismerkedni egymással?

Én egy olyan ötletre gondoltam, hogy az egész képcsere nélkül zajlana, képet az ismerkedés során úgyis cserélnek egymással. De alapjában véve a személyiség alapján kéne eldönteni ki az akire valaki ráír, elkezd vele beszélgetni.

Bárki írhatna magáról amit akar. Úgyis annyi ömlengős, élettörténet elmagyarázós kérdés van manapság. Kicsit sokszor mintha érződne is, hogy az illető ismerkedni szeretne. Szóval aki ismerkedni szeretne, ad magáról egy jellemzést, megadhatja hány éves, mivel foglalkozik, mik érdeklik. Akik meg egymással szimpatizálnak felvehetik a kapcsolatot. Ne valami nagy kaliberű cuccra gondoljatok, egy egyszerű kis dokumentum.

Vaaagy: Egy budapesti találkozó, ahol a gyakoris felhasználók találkozhatnának egymással. Anélkül, hogy kötelező lenne bevallani, kinek milyen neve van.

Ti benne lennétek egy ilyen féle ismerkedős megoldásban?

Írjatok nemet és kort is.

2016. jan. 30. 00:24
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Jaja,Gyakori egy életérzés... ja nem.:D

Az alap ötlet nem rossz egyébként.

2016. jan. 30. 00:28
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Én benne lennék! :)

21/F

2016. jan. 30. 00:34
 3/17 Noblesse Oblige ***** válasza:
Nem erre volt régen az "ismerkedés" alkategória? És az is nagy bukta volt!
2016. jan. 30. 00:36
 4/17 anonim ***** válasza:

Nem, az elvileg arra volt, hogy akinek problémája van az ismerkedéssel, az feltegye az azzal kapcsolatos kérdését. Nem pedig magára az ismerkedésre. Ettől függetlenül jó ötlet volt szerintem, kár hogy emiatt beszüntették.

(

2016. jan. 30. 00:52
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Jó lenne valami kép nélküli dolog. Erre már én is gondoltam régebben. Azért volna úgy jobb mert nem a külsőségek alapján ítélnének az emberek egyből. Egy kis beszélgetés után, ahol valóban jól megérti egymást a két fél, már sokszor nem annyira befolyásoló a képcsere. Ha viszont kép alapján döntünk, sokszor kiszórunk olyanokat akiket amúgy jó fejeknek tartanánk később. Sajnos én magam nem tudok programozni, de már elgondolkoztam elméletben ilyesmi oldal létrehozásán.

Egyébként hasonló dolog kellene mint a chat. De üzenetet is tudjon hagyni az ember rajta.

2016. jan. 30. 00:59
 6/17 anonim ***** válasza:

Én már kitaláltam egy ilyet. Igazából egy leegyszerűsített közösségi oldal lenne, fórumokkal, valami chat féleséggel, kép és valódi név nélkül. Mindenki azt írna magáról amit akar, nem lennének ilyen megadott dolgok hogy lakhely stb. mint a facebookon.

Csak az a gáz, hogy nem tudok programozni... :D

2016. jan. 30. 01:12
 7/17 anonim ***** válasza:

"Vaaagy: Egy budapesti találkozó, ahol a gyakoris felhasználók találkozhatnának egymással. Anélkül, hogy kötelező lenne bevallani, kinek milyen neve van."

Abból sok vese jön össze.

2016. jan. 30. 02:14
 8/17 anonim ***** válasza:

ez jó ötlet lenne szerintem

barát-társkereső oldal,rész fórum hozzá!

2016. jan. 30. 07:02
 9/17 anonim ***** válasza:
Ez egy nagyon jó ötlet lenne.
2016. jan. 30. 08:51
 10/17 anonim ***** válasza:
A chat-es oldal nem hangzik rosszul, viszont egy élő találkozó részemről nem lenne jó ötlet, hisz azonnal látszódna rajtam, hogy én vagyok az alacsony ocsmány srác, mivel alacsony vagyok és ocsmány :D Nem mellesleg kb. mindenki hányingert kapna, amint meglátna.
2016. jan. 30. 09:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!