Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a magyar pasik olyan rosszak mire cserélnétek őket?
Nyilván a kérdés nőknek szól. Csak érdekel mert itt annyi panaszt/problémát látok, h néha néha nem csodálom ha inkább egyedül álló az illető. Mind 2 fél részéről.
Szóval elmondá valaki h mi a panaszok oka ?
Köszi.
A kérdés csak elméleti, csak érdekel.
27 F
A magyar férfiakkal pont az a baj.... mint a magyar NŐKKEL. Sok a depressziós, unalmas, megfáradt, fásult. De ugyan ilyenek a nők is. Lehet vágynak egy brazil farokra, mert az vidáman megtáncoltatja őket, vagy egy németre, aki kifinomult eleganciával és precizitással nyitja ki előttük az AUDI ajtaját a luxus étterembe menet. De ennyi erővel én is kereshetnék magamnak német vagy brazil lányokat.
Egy országban élünk, egymásra vagyunk hatással, ne idegesítsetek már, h ilyen kollektívan utáljuk a magyar pasikat "mozgalom" van.
Nem vagyok nagy magyar, sőt, de az emberek közti folyamatok kölcsönösek, hosszú távon változnak, "öröklődnek". A magyar nőkkel pont annyi baj van mint a férfiakkal, csak éppen magukba nem néznek.
Mi baj volt a válaszommal, hiszen az volt a kérdés, mire cserélném le őket! És gondolkodás nélkül cserélném el őket, még az apámat is vmi hasznosra. Én nem álmodozok már a megváltoztatásukról.
Nem értem miért csodálkoznak, ha külföldi farokra vágyunk. A hibáikat meg már felsorolták előttem.
Az a vicc, hogy nem viccnek szántam, a finom tejszínes meggyes sütit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!