Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire igaz az az állítás, hogy nincs olyan hogy ronda ember?
Dehogynem. Ne élj abban a hamis tudatban, hogy ha lefogy valaki, akkor már egyből buknak rá a nők. Példának okáért, egy testesebb férfinak sokkal nagyobb esélye van a nőknél, mint egy nőies testalkatú férfinak (pl én). Jó, azért nekem is elég szélesek a vállaim, meg szőrös a testem, de akkor is túl vékony vagyok, ami a nők számára egyáltalán nem vonzó.
Hát a sok pia, meg a sötét valóban mindenkit megszépít. Fiúk esetében meg a sok pénz...
Viccen kívül az ápoltság, igényesség az valóban nagyon fontos. De azért a ló másik oldalára se ess át (divatmajom), mert az se jó. Fogyni csak akkor érdemes ha valóban kövér vagy, fiúknak a csontsoványság nem jó (sztem lányoknál sem)
14 eves koromtol kezdve kb mindig volt / van baratnom (most 27 vagyok), pedig nem vagyok egy szepfiu. Sovany se vagyok, az oltozkodesemre sem figyelek kulonosebben, a hajam is egyszeruen csak le van vagva nullas geppel.
Nalam sokkal jobban kinezo ferfiakat pedig sokszor latok panaszkodni hogy nem talalnak not.
Rossz oldalrol kozelititek meg a dolgot szerintem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!