Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mennyire igaz az az állítás,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyire igaz az az állítás, hogy nincs olyan hogy ronda ember?

Figyelt kérdés
Ha lefogy, igényesen rendbe teszi haját, öltözékét stb, akkor minden ember találhat átlagos barátnőt magának
2016. jan. 28. 14:39
 1/10 anonim ***** válasza:
Én hova fogyjak le? 64 kiló vagyok, és ronda. :D A hajam ápolt, normálisan öltözködöm. Tavasszal inget hordok például.
2016. jan. 28. 14:40
 2/10 anonim ***** válasza:
Hacsak valakinek nincsen borzasztó torz arcformája, undorító eldeformált fogsora vagy hasonló, akkor igaz. A legtöbb ronda embernek inkább a stílusával van gond.
2016. jan. 28. 14:41
 3/10 A kérdező kommentje:
1. akkor nem vagy ronda, csak magadat tartod annak.
2016. jan. 28. 14:41
 4/10 anonim ***** válasza:

Dehogynem. Ne élj abban a hamis tudatban, hogy ha lefogy valaki, akkor már egyből buknak rá a nők. Példának okáért, egy testesebb férfinak sokkal nagyobb esélye van a nőknél, mint egy nőies testalkatú férfinak (pl én). Jó, azért nekem is elég szélesek a vállaim, meg szőrös a testem, de akkor is túl vékony vagyok, ami a nők számára egyáltalán nem vonzó.

2016. jan. 28. 14:44
 5/10 anonim ***** válasza:

Hát a sok pia, meg a sötét valóban mindenkit megszépít. Fiúk esetében meg a sok pénz...

Viccen kívül az ápoltság, igényesség az valóban nagyon fontos. De azért a ló másik oldalára se ess át (divatmajom), mert az se jó. Fogyni csak akkor érdemes ha valóban kövér vagy, fiúknak a csontsoványság nem jó (sztem lányoknál sem)

2016. jan. 28. 14:46
 6/10 anonim ***** válasza:

14 eves koromtol kezdve kb mindig volt / van baratnom (most 27 vagyok), pedig nem vagyok egy szepfiu. Sovany se vagyok, az oltozkodesemre sem figyelek kulonosebben, a hajam is egyszeruen csak le van vagva nullas geppel.

Nalam sokkal jobban kinezo ferfiakat pedig sokszor latok panaszkodni hogy nem talalnak not.

Rossz oldalrol kozelititek meg a dolgot szerintem.

2016. jan. 28. 14:53
 7/10 anonim ***** válasza:
A ferjem sokak szerint ronda ember volt megis szerettem, szoval nem biztos, hogy mindenkinek ronda vagy.
2016. jan. 28. 15:22
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nincs csúnya ember,max.nem tetszik,de attól még nem csúnya. Valaki másnak biztos tetszik. Valami van benne,ami tetszik a másiknak. Nekem volt egy fiú,aki nagyon tetszett,egyáltalán nem volt az esetem,szépfiú se volt,de mindig megnevetetett,figyelmes volt udvarias és én odavoltam érte
2016. jan. 28. 15:26
 9/10 anonim ***** válasza:
De van ronda ember. Én vagyok az élő példa. Sajnos olyan ocsmány arcom van, hogy a nők szóba sem állnak velem, és ráadásul még alacsony is vagyok. Nem véletlen, hogy 29 évesen még csak randim sem volt.
2016. jan. 28. 17:07
 10/10 anonim ***** válasza:
Ezt a szöveget a rondább emberek megnyugtatására találták ki, valójában van olyan h ronda.
2016. jan. 28. 19:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!