Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan, hogy valakinek soha nem lesz pasija?
Figyelt kérdés
2016. jan. 25. 00:45
1/14 anonim válasza:
Van hát! Nekem soha nem lesz barátnőm.
3/14 anonim válasza:
Nekem nem hiszem, hogy lesz pasim/barátom/férjem. :(
4/14 anonim válasza:
Ezt a sok negatív hozzáállást. :O
Annyi nő/pasi van itt egyedül, miért nem ismerkedtek?
De ne jöjjön senki azzal, hogy itt nem, meg neten nem. Ha ennyire elvagytok szontyolódva, akkor itt is meg lehet adni neki az esélyt.
Sok sikert, s fel a fejjel! ;)
F/23
6/14 anonim válasza:
Ez mennyire elszomorító. Pedig a nőknek főleg harminc alatt sokkal könyebb találni valakit mint egy pasinak. Ha nincs pasid, s szeretnél tegyél érte ennyi.
7/14 anonim válasza:
Persze,lásd,anno Jane Austent,aki randa is votl és az igényei az egekben voltak.
8/14 anonim válasza:
Jelenlegi állás szerint nekem. :D
9/14 anonim válasza:
Ha esetleg szeretnétek ismerkedni, rám is írhattok :)
25F
10/14 A kérdező kommentje:
Akkor így jártam.az utobbi időben inkabb teher ez az egesz, hogy szeretnék kapcsolatot.akkor nem lesz.
Kesz.engem mar nem erdekel.
2016. jan. 25. 20:44
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!