Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Zárkózottabb, szürkeegér...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Zárkózottabb, szürkeegér típusú kiscsajjal hogy lehet ismerkedni?

Figyelt kérdés

Eddig szebb lányokkal (akik márkás ruhában járnak, sminkelik magukat,...) jártam, most viszont kezdek szerelmes lenni egy csöndes aranyos kiscsajba :)

Középsulis, osztálytárs, zárkózott - nehéz vele 1 percnél tovább beszélgetni (nem csak nekem nem megy), amolyan jó tanuló, szürkeegér típus (akit általában észre sem vesznek - biztos mindenkinek van vagy volt ilyen osztálytársa).

Hogyan lehet az ilyeneket megpuhítani?

2016. jan. 21. 14:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Nekem az ilyen lányokkal egy rohadt nagy bajom van.. Bár lehet velem van a baj, de ha már barátnőm van akkor tudjam egyenlő félként kezelni. Ha valakit hetekig babusgatni kell, hogy kinyögjön magáról 2 mondatot az számomra teljesen megöli ezt.

Én próbáltam egy zárkózott lányt kicsit arrafelé terelgetni, hogy nem jó az ahogy viselkedik, nem is működött. Az én személyiségemmel teljesen ütközik ez az egész.

Persze lehet valakinek bejön ez és sok sikert (na meg türelmet) kívánok hozzá. Első voltam

2016. jan. 21. 18:21
 12/17 anonim ***** válasza:

18:21 introvertált, extrovertált mond valamit? Tudod ennyi erővel azt is mondhattad volna neki, hogy a kék szem nem jó dolog. Sokféle variáció fordul elő, az introveráltság is ilyen és teljesen normális. Csodálkozol, hogy nem műkötött? Senki sem szereti ha betegként kezelik és meg akarják "gyógyítani". Megdöbbentő, hogy sokan ezt ma is abnormalitásnak gondolják. Mondjuk régen a balkezeseket is üldözték meg a vöröshajúakat, meg egyebeket, aztán eljutottak egy olyan szintre, hogy felfogták, ez is normális. Remélhetőleg ezzel is az lesz.

Amúgy meg elárulok egy titkot: ha jóban van valakivel egy ilyen lány, akkor ugyanúgy előforulhat, hogy be sem áll a szája. :) Csak neki nincs szüksége rá, hogy mindnekivel azonnal jóban legyen.

2016. jan. 21. 22:41
 13/17 anonim ***** válasza:
Sajnos nagyon sokszor az átlagos szürke egér kis csajok a leggonoszabbak...
2016. jan. 22. 15:53
 14/17 anonim ***** válasza:

leggonoszabbak? honnan tudod, hogy esetleg általános iskolában kiközösítették és azért lett ilyen? Inkább nem mond magáról semmit, nehogy azt is ellene fordítsák? Inkább meg van magának, mintsem hogy kinyíljon és utána megbánja. Ha valaki zárkózott annak sok oka lehet. Családi háttér, kiközösítés előzőleg, az is lehet hogy srácok is bántották már meg. Ezért akarnak általában inkább háttérben lenni. Szerintem itt inkább ilyesmi lehet, sem mint hogy gonosz lenne. Egyszerűen fél kapcsolatot teremteni, mert fél hogy megbántják. És igen nagyon sok idő kell egy zárkózott lányhoz, de ha sikerül kivárni az illetőnek, hogy megtörjön a páncél, akkor a srácot nem fogja megcsalni, nem megy el más fiúkkal, nem fog magáról mellkirakós képeket felrakni. Szóval, akinek van hozzá türelme, csak az érdemel meg egy zárkózottabb lányt. :)

Szerintem egyenlőre ne kínáld meg csokival, mert lehet nyomulásnak veszi és inkább elriasztod, mint közelebb haladsz szerintem. Ha megkínálod akkor úgy tedd, hogy mást is megkínálsz ne érezze úgy, hogy csak neki akarsz ezzel kedveskedni. Hívd el sétálni, érdeklődj a kedvenc filmjeiről? Vagy hogy van e valami amit megszeretne nézni a moziban, amit eselteg most játszanak. Ha tő mondatokban válaszol, akkor kérd el a facebookját és próbálj meg vele gépelve beszélgetni, lehet hogy úgy nyitottabb, egy próbát megér.

:)

2016. jan. 22. 18:22
 15/17 anonim ***** válasza:
Ja és még annyi, hogy ha kiengedte a haját, miután te szóvá tetted, valószínűleg tetszel neki. :) ;)
2016. jan. 22. 18:23
 16/17 anonim ***** válasza:

Na 18:21es vagyok..

Szóval. Én nem betegként kezeltem abszolút.. én is voltam introvertált zárkózott ember és ő viszont nem volt elégedett a saját élethelyzetével. Azaz utálta azt, hogy ő ilyen zárkózott. Viszont tenni azért, hogy változzon a saját érdekében azt már nem akart. Bíztatni próbáltam inkább, mintsem "meggyőzni arról, hogy beteg", de igazából csak a falhoz beszéltem.

Példa: zavarta, hogy "Kövér" ami nem igaz persze, viszont futni egyedül nem volt kitartása. Mondtam neki, hogy ha van kedve velem nyugodtan jöhet, mert én szeretek futni és szoktam is csinálni rendszeresen és közös programnak se utolsó. Szerinted mi volt a válasza?

2016. jan. 23. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:

Megjegyzés : természetesen semmi bajom nincs azzal, ha valaki introvertált. Nem egy ilyen lányt ismertem, aki csöndesnek tűnik, de amikor megszokja valakinek a társaságát akkor nagyon meg tud nyílni. Baráti társaságomban is van ilyen fiúban.

Akiről meg én beszéltem, neki akkor se ment.. minden mozzanattól félt, már előre bocsánatot kért, ha megszólalt amitől a falra tudtam mászni, hiába magyaráztam neki, hogy megsérteni rohadt nehéz. Szóval nem tudom miből szűrted azt le, hogy én valami manipulátor vagyok, aki emberekkel szórakozik, hogy meg tudja e változtatni, de lehet én fogalmaztam hülyén.

Peace

2016. jan. 23. 17:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!