Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » El lehet jutni tudatosan arra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

El lehet jutni tudatosan arra a szintre, hogy a jóravaló férfiakat tartsam vonzónak?

Figyelt kérdés

Nem mondanám, hogy a tipikus rosszfiúkhoz vonzódom, de általában a jó sosem kell, a kiszámíthatatlan annál inkább. Rendszerint rá is faragok ezzel, a pasi eltűnik (nem szex után:)), megbízhatatlan, nem lehet vele tervezni... Nagyon elegem van ebből, azonban úgy nem szeretnék kapcsolatot senkivel, hogy abszolút nem vonzódom az illetőhöz, csak jó egy biztos pont... Át lehet ezt valahogy "programozni"? Vagy hogyan ismerkedhetnék tudatosabban? :(

L24

2016. jan. 21. 12:29
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem, te mindig a f**aszkalapokat fogod vonzani, újra és újra beleesel majd a hibádba, mindig jön maj a sírás, de aztán megint és megint és megint.
2016. jan. 21. 12:33
 2/7 anonim ***** válasza:
Programozni nem tudod. Jarj olyannal, akihezbnem vonzodsz es rendes. Legyen eleg, h jol erzed vele magad. Majd, ha vartok a szexszel sokat, azutan ugyis megszereted. Vonzodni fogsz hozza.
2016. jan. 21. 12:42
 3/7 anonim ***** válasza:

A nők 90%-a így van ezzel mint te...

30-éves korukban majd sírnak ,hogy hát miért nem szereti őket senki?"Ez a Don Juan már megint átb @szott.."

Ilyenek a nők.Tisztelet annak a nagyon kicsi kivételnek.

2016. jan. 21. 14:21
 4/7 anonim ***** válasza:
48%

Szerintem, csak több esélyt kellene adj az olyan férfiaknak akiket vonzani akarsz, hogy közeledjenek.

Annak ellenére, ha nem is érzel vonzalmat elsőre, ha rendesnek néz ki akkor megérdemel egy két találkát.

Ha nagyon sok embernek esély sem adsz arra, hogy kibontakozzanak akkor nem fogsz ilyet találni.

Előfordulhat, hogy csak később találsz benne valamit ami megfog, általában a rendesebbek nehezebben bontakoznak ki, főként azért mert a hozzád hasonló lányok tönkre vágták az önbizalmát...

Komolyan néha, úgy érzem, hogy ez már komolyan egy rémálom, ahogyan reagálnak egyes lányok.

Például, randi meghívásra / ismerkedésre úgy reagálnak, hogy mégis miért kellene neki velem találkoznia vagy ismerkednie csak mert én elhívom és mindezt vitatkozó stílusban adja elő akkor no comment.

Remélem az ilyen mindörökre egyedül marad vagy talál egy olyat aki mindennap kékre zöldre veri.

2016. jan. 22. 15:24
 5/7 anonim ***** válasza:
28f
2016. jan. 22. 15:24
 6/7 anonim ***** válasza:
ezt érdemled kérdező
2016. jan. 22. 15:46
 7/7 anonim ***** válasza:

Én úgy ismerkedtem helyes sármos srácokkal, hogy mikor akarnak lefektetni? az első hét után? a második hét után? a harmadik héten általában szakítottuk, elég szar volt, mert utána mindig rosszul éreztem magam. De tudtam, hogy nincs értelme összejönni, ha még 2 hónapot sem képesek várni. Volt olyan is aki kijelentette, hogy ő egy hét után már leakar feküdni, és még szűz voltam. kb 1-2 évig fűzött, nagyon is érdekelt, csak mindig csalódtam benne, mert hol az egyik lányt fűzte hol a másikat. Azóta rálátásom van a fiúkra, és megtudom mondani hogy melyik srác melyik kategóriába tartozik, hidd el látszik a viselkedésükön, a magatartásukon, mosolyukon, szemükön, ahogy végig néznek stb. Hidd el ellehet őket kerülni kb 19,20,21 srác volt, akit ismertem és aki össze akart velem jönni, és mind a rossz fiú kategória volt. Egyikkel sem feküdtem le. Utána megismertem a barátomat akivel 5 éve vagyunk együtt, és sármos, magabiztos akár egy rossz fiú, és még sem az mert képes volt rám várni nem csak 3 hetet... hanem sokkal többet :) azóta minden tökéletes :)

Ha már a 18. srác jön oda, hogy hú de jól nézel ki meg blabla, és kb végig néz rajtad, akkor utána már felismered, hogy melyik srác mit akar tőled.

L/23

2016. jan. 22. 18:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!