Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nincsen normális nő?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nincsen normális nő?

Figyelt kérdés
Nem hinném,hogy velem lenne a gond. Próbáltam társkeresőn, ott nem igazán jártam sikerrel, volt jó pár találkozásom. Egyik az ment volna csak az volt a baj, hogy gyereke volt a csajnak. Nem tudom, miért könnyebb olyan nőt találni akinek gyereke van? Akinek nincs gyereke, azért teperni kell. Egy idő után már nem érdekel a nő ha teperni kell érte, mert egy beképzelt. Én nem vagyok beképzelt, se rossz indulatu sem. 190cm magas vagyok, 80kg, sportos alkat. Nem cigizek,semmi Káros dolog. Szóval nem értem, hogy miért nem találok magamnak nőt. Ha megyek valahova akkor megnéznék a nők, de sose megyek oda hozzá. Még akkor se amikor hosszan néz, és rám mosolyog. Lehet velem van akkor a baj?

2016. jan. 20. 19:01
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
engem a férfiak tettek teljesen tönkre lelkileg, fizikailag, nem szeretnék párt
2016. jan. 20. 21:55
 12/12 anonim ***** válasza:

Ha hosszan néz és rád mosolyog, akkor menj oda, és ismerkedj. Amúgy meg, senkinek sem sikerül elsőre, mindenki kap jót is rosszat is.

L/23

2016. jan. 22. 18:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!