Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nagy mellem okozza a problémát?
képet!
majd azután mondok véleményt :)
Én olyan férfiként írok, aki elég sok nőt megkaphat ha akarja.
De a szilikon csöcsök nálam kizáró okok lennének, főleg abban az esetben mikor egy amúgy is nagy mellű nő még rátesz egy lapáttal hogy még nagyobbra csináltatja a melleit, mert miért ne alapon.
Nálam ez a nőstény versengés alapját képezi, mikor valaki a szilikon csöcsökkel próbálja felhívni magára a figyelmet, és főleg a többi nőtársa irigységét próbálja ezzel elnyerni.
És nekem egy szilikonos nő se mondja, hogy "magának" csináltatja a melleit, egy nagy fenéket.
Vagy túl sokszor mondta ezt már a környezetében, és ezzel magát is becsapja, tehát idővel elhiszi hogy ez valóban így van.
Vagy pedig cikinek tartja felvállalni, hogy igen azért csináltattam meg 1 millióért a csöcseim hogy a jóképű pénzes férfiakat felszedjem.
Miért ne jó az amit a természet adott?
Extrém kicsi melleknél megértem, hogy valaki a saját önérzetét kompenzálni akarja a szilikonnal, de egy amúgy is normál méretekkel rendelkező nőnél ez simán csak az exhibicionizmusról szól.
A férfiak nagy része csak egy darab dugható húsként tekint rád, többek között nekem is csak szexre kellene egy ilyen csaj, de komoly párkapcsolatra még véletlenül sem, csak mert komoly gondok vannak az önértékelésében.
E-re szilikon????
Milyen magas vagy és hány kiló?
Mekkora most a méret?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!