Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ha egy lánynak kicsi a melle, akkor kevesebb nálatok az esélye?
20 éves lány vagyok, normál testalkattal (nem vagyok sem vékony, sem kövér), de sajnos nagyon kicsi mellekkel.
Nagyon zavar, kaptam már beszólást is miattuk.
Nem, de ha ilyen kérdés van ott tombol alatta vagy 500 ember egyetértő morajlással. Aki meg felszólal ellene, azt leverik.
Nálam nagyobb a kissmellű lányok esélye!
25F
Ha már bunkó az aki mell méret alapján választ(nem pedig ízlés kérdése),akkor visszadobnám a pöttyöst.
Lányok,ha egy pasinak kicsi a farka akkor kevesebb az esélye?
Persze most jönnek a nekem nem számít válaszok :)
Szerintem meg egyáltalán nem bunkó az, akinek sokat számít a mellek méret!
Ízlés kérdése. De tisztességesebb az elején megmondani, hogy sajnos ez nem az én műfajom, mint egy darabig eljópofizni, hogy "áááá, a mell az nem is fontos..."
De igenis, nagyon fontos, mert az a szexualitás része, és jó szex nélkül jó kapcsolat sem sok létezik...
Az ember nem csak belsőre választ magának párt, hanem külsőre is. Nekem nem kivánatosak azok a lányok, akiknek kicsi a mellük. És mivel ezt tudom, így nem is kezdek ki velük. Ezért nem kell megsértődni, mert ezt én soha sem sértésből kerülöm el, csak nem akarok szemét lenni.
27-es!
Én is így gondolom ahogy Te.
Csak már nem az első reakció volt erre vagy hasonló kérdésre a bunkózás.
Ez abszolút ízlés kérdése.Semmi köze az emberi jellemnek hozzá.Max.ha valaki bunkón viselkedik.Az más.
Engem is a természetes,nagy mellű nők vonzanak.
Természetesen minden más külső-belső tulajdonság is számít.
Másnak pedig a kis mellű,kislányos alkat jön be.Vagy nem érdekli a mell nagysága,mert popó párti.Ennyi!
26-os
26,
a kettő általában nem egyszerre derül ki. első látásra felmérheted, hogy megfelel-e a mellméret. de mire rájössz, hogy milyen kicsi az a farok, talán meg is szereted a férfit, és toleránsabb leszel. bár az itteni szomorú kiírások alapján túllövitek, hogy mekkora az átlagos. én úgy tudom, hogy 12-15 centi nálunk.
mekkora az átlagos mellméret? B?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!