Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz férfiak! Csak én gondolom úgy, hogy még meggazdagodni is könnyebb lenne, mint becsajozni?
Figyelt kérdés
Már másfél éve dolgozok egy nagyon jól fizető multi cégnél villamosmérnök diplomával, korábban esélyem sem volt a csajoknál, viszont most nagy arccal és önbizalommal végre elérkezettnek láttam az időt, hogy a pénzemmel valamelyest kompenzáljam a vállalhatatlan testemet és magasságomat (arcra átlagos vagyok és igényes). Azt gondoltam, hogy most meg fog változni az életem, de rá kellett jönnöm, hogy a pénz nem minden, mert a tehetősek között is rengeteg a jóképű férfi, akik a konkurenciát jelentik számomra. Szomorúan kellett konstatálnom, hogy a csinos és intelligens nők a leggazdagabbak közül is a legtökéletesebbeket választják. Kinek mi a véleménye ezzel kapcsolatban? Esetleg valami tanács? :D2016. jan. 16. 15:21
11/12 anonim válasza:
Ezzel már régen elkéstél! Nem egyetemre kellett volna járnod hanem az életet megtanulnod.
12/12 anonim válasza:
Elképzelhető, hogy valóban magasak az elvárásaid. Az is lehetséges, hogy a pénz és státusz ad valamilyen szintű önbizalmat, de még is úgy érzem az írásodból, hogy egy kis önbizalomhiánytól szenvedsz. A vállalhatatlan testen lehet javítani. Nem tudom, hogy űzöl-e valamilyen sportot, de ha nem, szerintem egy kis izom növelés vagy a rendszeres testmozgás is nagyon sokat tud abban segíteni, hogy el tudd saját magadat fogadni. Úgy gondolom az, hogy mások hogyan tekintenek ránk függ attól is, hogy mi hogyan vélekedünk magunkról. Talán az is gondot okozhat, hogy nem a megfelelő fórumon keresel párt magadnak. Bár egy pár soros írás alapján nem tudok mélyre menő következtetéseket levonni, mégis örömmel ajánlanék neked olyan szabadidős tevékenységeket, amiket szívesen űzöl és lehetőséget nyújtanának az ismerkedésre. Ha úgy érzed van művészi vénád, akkor iratkozz be egy rajztanfolyamra. Ha szeretsz kirándul keress magadnak az interneten egy olyan társaságot, akik rendszeresen járnak el túrázni. Ha titkos vágyad volt, hogy segíts az embereken menj el önkénteskedni. Szerintem ezek a példák jól szemléltetik, hogy mire szeretnék kilyukadni. Én is voltam már olyan helyzetben, amikor egy célom eléréséhez kötöttem mindent és azt gondoltam, hogy hihetetlen módon meg fog változni tőle az életem. Bizonyos mértékben megváltozott, de arra is rá kellet jönnöm, hogy nagyon sok minden ugyanolyan maradt, mert én ugyanaz az ember voltam. Nem ismerlek, ezért csak találgatni tudok és semmiképpen sem szeretnélek megsérteni. Lehet, hogy nem csak a külsőd, hanem valamilyen más tulajdonságod is hatással van arra, hogy nem találsz párt magadnak. Ilyen esetben az is segíthet, ha el látogatsz egy pszichológushoz, akivel megoszthatod a problémáid és segít neked rendet rakni a fejedben. Némiképp összegezve a fentieket, változtass apró dolgokon,tapasztald ki, hogy tetszik-e a változás, ha nem még mindig visszatérhetsz a megszokott kerékvágásba, azzal a különbséggel, hogy egy újabb tapasztalattal leszel gazdagabb. Tudom, hogy rettenetesen félelmetes tud lenni a változás, de szerintem megéri. :) Nagyon sok értékes embert ismerek, aki egyedül van, sőt előfordulnak köztük szüzek is, pedig az én társaságom a húszas évei elején van. Ezért azt gondolom, hogy van remény és nincs igazad abban, hogy könnyebb meggazdagodni, mint becsajozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!