Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Keresztény vallású lány (aki nem vallásos), hol tudna megismerkedni egy zsidó vallású fiúval?
@13:13
A baromi ostoba kifejezés nem rám, hanem inkább rád jellemző.
A modern bibliatudomány nem ismer olyan fogalmat, hogy ”kikeresztelkedés”. Már a szó is félrevezető, hiszen a görög eredetiben még a ”keresztel” szó sincs meg. Ez a ”kikeresztelkedés” kb olyan kreált, és buta műszó, mint a jehovisták által kreált ”ki nem érdemelt kedvesség”.
Szia kérdező!
Én zsidó (vallásos) fiú vagyok és a barátnőm keresztény. :)
Az ,hogy az ortodox zsidók (én nem ortodox vagyok) lenézik azokat a zsidó srácokat akik úgymond "gój" csajjal jönnek össze egy nagy hülyeség.
Az ,hogy lyukas lepedőn kell szexelni az ortodoxoknak az is egy hülyeség.
Ilyen csak a haszidoknál van ,hogy lyukas lepedőn,sötét szobába,teljesen meztelenül lehet szexelni ,de azt is úgy ,hogyha utódnemzés a cél.
Üdv!
ogy lyukas lepedőn,sötét szobába,teljesen meztelenül lehet szexelni
náluk sincs lukas lepedő. a testnek érintkeznie a másik csupasz testtel ez a halacha,rabbinikus szabály
Igen ez a halachikus szabaly nekem is remlett es orulok h valaki megemlitette.
Elmeletileg a Talmudban is szerepel es pont a perzsakat hozza fel ellentetezo szerkezetben hogy nem ugy kell szexelni mint a perzsak (ruhaban) hanem mezitelenul a testek erintkezesevel.
Mst itt meg kell emliteni h nem ertek egyet az altalanosito peldaval a perzsakrol deeeee. A lenyeg h megcafoltuk az elobbit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!