Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Plátói szerelem, vagy lehet ennek esélye?
Figyelt kérdés
Én egy éve lettem szingli, Őt egy társkeresőn ismertem meg. Beszélgettünk, sokszor kiöntöttem Neki a lelkem, még nem voltam felkészülve senkire és semmire, de tetszett, mint férfi. Sajnos többek közt amiatt próbálgattam elfojtani magamban az érzéseket, mert 4500 km-re lakik tőlem. Szinte minden héten kaptam Tőle egy kedves bókot, amit megköszöntem és kb. ennyi. Tegnap skypeolni hívott, és bennem felszabadította azt az érzést, amit már azt hittem, sosem fogok érezni. Ő már hónapok óta oda van értem, de ez a netes élő csevej még jobban megerősítette ezt benne is. No, de ott van az a bibi, hogy nagyon messze lakik tőlem egy olyan országban, ahol most háború dúl (Ő magyarként van kint, havonta jön haza). Én emiatt nem mehetek utána, nekem veszélyes lenne az a hely nőként, Ő meg sosem fog hazajönni, mert elkapta az a fajta gépszíj, amit a két ország közötti anyagi különbségek generálnak, konkrétan itthon nem kapna olyan jó fizetést, mint kint. Én már voltam ilyenfajta távkapcsolatban, ami 1100 km volt, azt is sokalltam, tudom jól, hogy hatalmas buktatókkal jár. Most mégis azt érzem, Ő az, aki életem párja lehetne... de semmi esélyét nem látom annak, hogy bizonyos időn belül alakulnának a dolgaink egyelőre... Ő pl. emiatt nem mert élőben találkozni, mikor itthon járt, mert fél, hogy miattam feladna mindent. Most az lenne az ésszerű, hogy hagyom a fenébe, de amióta beszélgettünk, egyszerűen nem hagynak a gyomortájéki pillangóim...2016. jan. 11. 21:08
1/4 anonim válasza:
Csodaszep tortenet, hany eves 12?
2/4 A kérdező kommentje:
Nem, a történet nem 12 éves :))))
Amúgy meg félretéve a tréfát, itt nem lehet egy témát fikázás nélkül megbeszélni?
2016. jan. 11. 21:21
3/4 anonim válasza:
Ez most nem fika, de a tagolás hiánya miatt alig-alig átlátható az írásod :(
4/4 anonim válasza:
ha nem is találkoztok és ő nem akarja, akkor ebből nehezen lesz bármi is
akkor lenne esély, ha nem lenne ez a távolság
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!