Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiak azt se tudják, mi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiak azt se tudják, mi az a smink, de hőbörögnek ellene?

Figyelt kérdés

Egy csomó kérdésnél jönnek a tanácsok, hogy ne sminkeljen egy nő, felesleges. Legyen természetesen szép.

Csakhogy amire ők azt hiszik, hogy természetes, az a natúr smink.

Vagyis ez:

[link]

Miért mondják, hogy akkor ne sminkeljen a nő, ha közben meg azt szeretik, ha ilyen szép, hibátlan az arca, feltűnőek a szemei, egyenletesek az ajkai...

2016. jan. 10. 12:56
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
68%
Mivel rokonom kozmetikus, én tudom férfiként, hehehe :D
2016. jan. 10. 12:59
 2/13 anonim ***** válasza:
79%
Van, aki tudja, és van, aki meglepődik, ha meglátja a csupasz valóságot, a gyűrött arcot ébredés után... :-)
2016. jan. 10. 13:01
 3/13 anonim ***** válasza:
51%
Én nem sminkelek, és nem is szorulok rá, hogy valakinek amiatt kelljek, ami nem vagyok, senki kedvéért nem fogok órákat a tükör előtt ülni minden héten :)
2016. jan. 10. 13:03
 4/13 anonim ***** válasza:
61%
Elnézve az emo, goth, műrocker, páwa "férfiakat" sajnos tudják... Használják is bőségesen!
2016. jan. 10. 13:03
 5/13 anonim ***** válasza:
61%

Amikor azt mondják, hogy ne sminkeljen ész nélkül, akkor általában arra gondolnak, hogy ne csináljon ilyen kaliberű dolgokat:

[link]

Van némi különbség a szolid smink meg a lépcsőházi vakolás között, a gond ott kezdődik, hogy sok nővel elszalad a ló és azt nevezik "szolidnak", amitől még Lady Gaga stylist-ja is hátast dobna. Az egészben az a legfurcsább, hogy a nők kedvenc mantrája, azaz a "legyél önmagad" éppen az ellenkezője annak a cselekvésnek, amikor dolgokat kensz magadra és igyekszel minél kevésbé önmagad lenni.

De természetesen senki ne értelmezze ezt, én csak egy agyatlan nőgyűlölő vagyok anyuci alagsorából, szóval nem tudok semmit semmiről.

2016. jan. 10. 13:04
 6/13 Kenzo Tenma ***** válasza:
83%
Én nem hőbörgök. Felőlem nyugodtan sminkelhettek csak nem kell túlzásba vinni.
2016. jan. 10. 13:14
 7/13 anonim ***** válasza:
77%

Én se hőbörgök.

Nyugodtan sminkeljen, aki akar, nekem nincs jogom beleszólni. Nekem nem fog tetszeni, de ez már az én dolgom. :)

2016. jan. 10. 13:41
 8/13 anonim ***** válasza:
100%
látom lepontoztak megint - úgy látszik az emo meg a műrocker mozgalom még nem pusztult el.
2016. jan. 10. 13:42
 9/13 anonim ***** válasza:
31%
A belinkelt csaj tök ugyanúgy nézne ki natúr smink nélkül is. Lehet, hogy te látnál különbséget, de mi férfiak nem.
2016. jan. 10. 14:09
 10/13 anonim ***** válasza:
56%
Dehogy nézne ki ugyanúgy. Már a bőr színárnyalatának a megváltoztatása rengeteget javíthat az összképen. Különösen, ha kisebb bőrhibák is vannak. Sokat dob a szempillaspirál is. Ennyit egy átlag férfi még nem vesz észre.
2016. jan. 10. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!