Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A nőknek ha párt keresnek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőknek ha párt keresnek, milyen sportágak jönnek be, mi a menő náluk, ha azt a férfi űzi?

Figyelt kérdés
Pl küzdősportok hogy meg tudja védeni magát,vagy testépítés hogy nagy izmai legyenek, vagy erőnléti sportok hogy kitartó legyen ,vagy extrém sportok amiben könnyű lesérülni súlyosan szóval az meg bátorságot bizonyít stb..Melyiket érdemes választani ha csajozás a cél? Melyik a menő náluk?

2016. jan. 8. 17:26
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:

Remélem most nem haragszik meg rám emiatt senki, de szerintem nem az az elsődleges a nőknél, hogy milyen sportot űzöl, hanem hogy milyen fizikumod lesz tőle.

Pl a vízilabdásokat szeretik, mert magasak, vékonyak, és kidolgozott testük van, de nem azért tetszenek nekik mert jól tudnak úszni, meg erősen tudják dobni a labdát, hanem az előzők miatt.

Ha élsportról van szó, akkor meg szóba jönnek az anyagiak, pl akkor már lehet inkább egy focistát választanak, mert ők akkor is sokat keresnek ha kijutnak az EB-re, míg egy vízilabdás még akkor sem annyira, ha az egész világot meg****a.

De szintén nem azért fog tetszeni nekik mert 1000-t tud dekázni, hanem mert sokat keres.

2016. jan. 8. 18:27
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem sok egyéb mellett a küzdősportok imponálóak 20/L
2016. jan. 8. 18:40
 13/23 anonim ***** válasza:
100%
Nekem a testépítés annyira nem, de eleve ha sportol, bármit, mindegy, ha csak a Margitszigetre is jár futni rendszeresen, az pozitív, sőt, előny azokkal szemben, akik nem hajlandók megmozdulni. Egyébként én is rendszeresen karbantartom magam ilyen szempontból, szóval nekem is életem része a rendszeres mozgás.
2016. jan. 8. 19:05
 14/23 anonim ***** válasza:
Az ugye megvan, hogy a sportolás nem egyenlő a jó fizikummal? Én másfél éve mindenhova biciklivel járok, ha nincs irgalmatlan szembeszél, akkor hetente megyek rövidebb túrákra, és mégis túlsúlyos vagyok és olyan manboobom van, hogy az nem normális. Mondjuk jobban belegondolva utóbbi egyáltalán nem biztos, hogy nem betegség hozománya. Na, lényeg a lényeg, a nők az én esetemben egyáltalán nem foglalkoznak azzal, hogy sportolok, csak azzal, hogy hogy nézek ki. Vagyis azzal se, mert nem létezek számukra.
2016. jan. 8. 19:11
 15/23 anonim ***** válasza:
100%
Étrend is kell hozzá, nyilván.
2016. jan. 8. 19:13
 16/23 anonim ***** válasza:

Fedett pályás távolbanézés :)

Na meg az ágyban űzött sportok. :)

2016. jan. 8. 19:16
 17/23 anonim ***** válasza:
# 14 Időpont ma 19:11 - Ha úgy érzed, hogy betegség is van a háttérben, esetleg egy kivizsgálás sem ártana orvosnál. Most a kérdés a sportra hegyeződött ki, nyilván a tetszés összetett dolog. Nálam a sport előny, de önmagában kevés. Anyukám végigcsinált egy nagy fogyókúrát évekkel ezelőtt teljes életmódváltással, és orvosi segítséggel (azt nem kerülhette ki, mert 20-as volt a cukra).
2016. jan. 8. 19:25
 18/23 anonim ***** válasza:
Nekem a tenisz, pláne, ha tényleg ügyes benne, és játszhatunk együtt is :).
2016. jan. 8. 19:26
 19/23 anonim ***** válasza:
Tök mindegy.
2016. jan. 8. 19:26
 20/23 anonim ***** válasza:

Mma, brazil jui juitsu. De a gyengem az, illetve csak ilyen pasik lesznek boldogok velem, akinek jo, h ha mindi az van, amit en akarok. Komoly kapcsolat es egyutteles szinten.

N

2016. jan. 9. 03:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!