Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csajok az baj, ha 29 éves...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok az baj, ha 29 éves létemre, úgy nézek ki mint egy 16 éves?

Figyelt kérdés
több mint 10 évet simán letagadhatnék...
2016. jan. 5. 23:45
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nyilván baj ne akkor lenne csajod és nem kérdezted volna meg.
2016. jan. 6. 03:46
 12/19 anonim ***** válasza:
74%

Férfiként válaszolok, remélem nem gond. Úgy veszem észre, hogy rendesen megnehezíti a dolgot.

28 évesen engem is nagyon max 20-nak néznek, de szerintem akármelyik középiskolában elvegyülhetnék mondjuk a folyosón a szünetben, nem kérdezné meg senki, hogy oda járok-e, nem nézek ki sokkal idősebbnek senkinél.

Persze ha megszólalok akkor kiderül, hogy nem tini vagyok már. De addig el is kell jutni, és mivel a kortársaim (23 felett) elsőre azt hiszik, hogy egy gimnazista akar velük ismerkedni, ezért nagyon nehéz megkapnom a lehetőséget a bizonyításra.

Feladni nem adom fel, de valóban nehezített pályán kell játszani, ezt dobta az élet :)

2016. jan. 6. 08:14
 13/19 anonim ***** válasza:
Nem baj! Az a baj, ha úgy is viselkedsz, vagy úgy is gondolkozol, mint egy 16 éves.
2016. jan. 6. 15:36
 14/19 anonim ***** válasza:
Jobb mintha 25 évesen néznek 40-nek.
2016. jan. 6. 18:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Bajnak nem baj, de nekem nem jönnél be, mert én tiniként is az idősebbekre buktam belsőleg és külsőleg is... nemhogy most, huszonévesen. De vannak, akiknek a kisfiússág a vonzó.
2016. jan. 7. 23:51
 16/19 anonim ***** válasza:
31 éves vagyok és rendre 22 évesnek néznek. Mondjuk én lány vagyok, de akkor is vicces. :)
2018. febr. 17. 19:50
 17/19 anonim ***** válasza:

az arcod,ha úgy néz ki,az nem baj,azt megengedem:)

de egyébként izmosodni sosem árt, mert Te is jobban fogod érezni magad az izomtól dagadó bőrödben <3 :) sok sikert!!

2018. febr. 17. 19:54
 18/19 anonim ***** válasza:

24 éves vagyok és mindig személyit kérnek tőlem a boltokban, dohányboltban.

Mikor megkérdezik a lányok hány éves vagyok mindig meglepődnek, mert 18-20 körül tippelnének be nagyon maximum.

2019. okt. 26. 22:34
 19/19 anonim ***** válasza:
Még most is?
2019. okt. 26. 22:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!