Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok az baj, ha 29 éves létemre, úgy nézek ki mint egy 16 éves?
Férfiként válaszolok, remélem nem gond. Úgy veszem észre, hogy rendesen megnehezíti a dolgot.
28 évesen engem is nagyon max 20-nak néznek, de szerintem akármelyik középiskolában elvegyülhetnék mondjuk a folyosón a szünetben, nem kérdezné meg senki, hogy oda járok-e, nem nézek ki sokkal idősebbnek senkinél.
Persze ha megszólalok akkor kiderül, hogy nem tini vagyok már. De addig el is kell jutni, és mivel a kortársaim (23 felett) elsőre azt hiszik, hogy egy gimnazista akar velük ismerkedni, ezért nagyon nehéz megkapnom a lehetőséget a bizonyításra.
Feladni nem adom fel, de valóban nehezített pályán kell játszani, ezt dobta az élet :)
az arcod,ha úgy néz ki,az nem baj,azt megengedem:)
de egyébként izmosodni sosem árt, mert Te is jobban fogod érezni magad az izomtól dagadó bőrödben <3 :) sok sikert!!
24 éves vagyok és mindig személyit kérnek tőlem a boltokban, dohányboltban.
Mikor megkérdezik a lányok hány éves vagyok mindig meglepődnek, mert 18-20 körül tippelnének be nagyon maximum.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!