Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mik azok a dolgok, amiket egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mik azok a dolgok, amiket egy nő a legfontosabbnak tart pár kereséskor?

Figyelt kérdés

Gondolom a mai nők 90%-a azt nézi meg, hogy mennyi pénze van a pasinak. Viszont az a kevéske kis rendes nő, mit vesz először figyelembe?

Tegyük fel, hogy valaki még iskolába jár, nem dolgozik. Mik azok a szempontok, amiket mindenképpen meg kell, hogy legyenek egy pasiban? Ilyen, hogy a családi háttér, vagy a foglalkozás. Ha tegyük azt, a szülők állatokkal foglalkoznak, vagy simán csak földműveléssel, az teljesen másképp mutat, mint akinek pl egy kisboltban dolgoznak a szülei, vagy valamelyik állami szférában?

Számítanak az ilyenek?

2016. jan. 4. 18:13
 1/8 anonim ***** válasza:
17%

1. pénz

2. külső

a többi mellékes

2016. jan. 4. 18:14
 2/8 anonim ***** válasza:
58%

Én sose külsõ alapján ítéltem. Mindig megismertem õket és aki intelligens volt, belevaló meg jó volt a humora azok közzül kezdett El az tetszeni akivel leginkább Egy hullámhosszon voltam.

19

2016. jan. 4. 18:17
 3/8 anonim ***** válasza:

Nálam egyáltalán nem, iskolába járok még, nem mástól várom az én megélhetésem kulcsát, saját magam szeretnék megállni a lábamon, mindössze annyit várok el ilyen téren a partneremtől, hogy ez oda-vissza működjön, az már nem érdekel, hogy mennyit keres, ha van munkája, vagy legalábbis törekszik arra, hogy legyen.

Ami a legfontosabb, hogy meghallgasson és meséljen, tudjunk miről beszélgetni, meg tudjon nevettetni, és ne legyen bunkó. Életem legkönnyebb szerelembe esése akkor volt, amikor a páromra a legnagyobb szükségem lett volna, de tőle csak veszekedést kaptam, ellenben attól, akit akkoriban ismertem meg, csak a törődést, és róla fél évi ismertség után is tartom, hogy szándékosan soha nem lenne képes megbántani.

Ellenben nagyon kevés ember van, akivel jól kijövök, szóval nem tűnnek ezek a dolgok nagy elvárásnak, pedig már egy barátot is csak akkor nevezek annak, és bízom meg benne, ha megvan az a kis plusz az elejétől fogva, máskülönben hajlamos vagyok ráunni az emberekre, egész életemben 5 olyan ember volt (és van is, mert ez ellenben hosszútávú dolog nálam), akitől többet is akartam egy-egy felületes beszélgetésnél.

Szóval még mielőtt jönne valaki azzal, hogy persze, minden nő felszínes, nem létezik, hogy én nem vagyok az, nagyon sok dolognak kell ahhoz megfelelni, hogy a külső és semmi más ne érdekeljen, és úgy szeressek valakit, ahogy van, ha pedig valaki külsőre bejön, 99%, hogy belsőre nem fog, vagy szóba sem állnék vele adott esetben :)

2016. jan. 4. 18:23
 4/8 anonim ***** válasza:
64%
A diploma alap, utána jönnek a személyiségjegyek. A külső nem lényeges, csak legyen magasabb nálam legalább 7-8 cm-vel.
2016. jan. 4. 18:30
 5/8 anonim ***** válasza:
76%

a sima kérdésre válaszoltam volna.

TE forogsz a pénz körül, meg más elkeseredett férfiak, akik érzelmileg nem tudnak közel kerülni egy nőhöz.

2016. jan. 4. 18:51
 6/8 anonim ***** válasza:
0%
Akkor lányok egy 35éves 192,90 átlagos férfi az mennyire érdekelne titeket?
2016. jan. 4. 18:51
 7/8 anonim ***** válasza:
4.-s komoly. Nekem volt diplomás csajom, az ország legjobb sulijaiban végeztek, és egyszerű volt, mint a faék. Míg a diplomanélküli csajaimnak saját cége volt, lakása. :D
2016. jan. 4. 19:36
 8/8 anonim ***** válasza:
7, az feltánt, hogy almát körtével hasonlítottál össze?
2016. jan. 4. 19:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!