Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ti inkább egy törékeny porcelánbabára, vagy egy amazonra vágytok?
Figyelt kérdés
2016. jan. 2. 16:17
11/19 anonim válasza:
Legyen mit fogni rajta, de nem a molett, duci kategóriáról beszélek. Csak minimálisan husis.
12/19 Kurtz Bickle válasza:
Szerintem ez a kérdés jellemről szól; arról, hogy élik meg ezek a lányok a nőiességüket.
Én szeretem az érzékeny, romantikusabb lányokat, de csak addig, amíg ez nem megy át életképtelenségbe.
13/19 anonim válasza:
Porcelán, ez egyértelmű.
Köll a francnak egy "t*k*s" nő.
14/19 anonim válasza:
Akkor jelentkezek egy t×k×s nőért, mert nekem pont jobban bejön egy ilyen nő, mint egy "cukorfalat".:)
16/19 A kérdező kommentje:
Amazonról ti most egy rövid hajú nehéz súlyú súlyemelőnőre gondoltok, hogy mindenki azt mondja hogy fiús?
Én ilyen Lara Croft szerű nőkre gondoltam ezzel...
Sportos, magasabb, de nőies, viszont nagyon határozott, erős és magabiztos, ilyesmi...
2016. jan. 2. 19:59
17/19 anonim válasza:
Szegény "Lara"... kinézetre egy konkrétan sz*pógépet kellett alkalmazni, hogy ne boruljon fel az egész nő-ember. Értsd: legalább kívülről nézve nőbb legyen, mint amennyire férfi belülről.
Hát rendkívül vonzó, mit ne mondjak.
(Nem az.)
19/19 anonim válasza:
nappal csendes kis bárány,az éjszakában tüzes kis sárkány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!